2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11723 بازدید | 210 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه.خب خودتم‌جوابشو دادی دیگه اونم روش باز شده و فکر‌کرده ناراحت نمیشی. بیخیال باش باهاش بهم‌نزن‌ ...

ادم عاشق و سینه چاکشم بعد ی مدت از این حرفا میزنه چون تو خودت انتخاب کردی با ی مرد یا پسر رابطه داشته باشی بنظرم این چیزا جای تعجب نداره

کات کن اگه پسر خوبی بود باهات از این حرفا نمیزد که توی جوابشو بدی

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
وااا یعنی چی چجوریه ک همو از نزدیک ملاقات نکردید حرف بزنید پشت گوسی حرفاعه خاله زنک ؟؟  باور ک ...

چرا ملاقات کردیم ولی بهم میگف بیا بریم تو کافه بشینیم حرف بزنیم ولی من ترسیدم نرفتم😐ولی ملاقاتش کردم فقط دیدمش درمورد اینده هم حرف میزنه .... مثلا میگه من بت بگم نرم سره کار تو گوش میدی؟یا مثلا میگه تو چه انتظاری داری از من برای شوهر ایندت... همیشه میگه چون قبلا با هیچ پسری نبودی دوست دارم

کات کن اگه پسر خوبی بود باهات از این حرفا نمیزد که توی جوابشو بدی

نمیدونم چی بگم بخدا از یه طرف میگم حرف شما درسته از یه طرف میگم الان دیگه فرق کرده دنیا و این نسل جدید همشون قبل از ازدواج از این حرفا میزنن

چرا ملاقات کردیم ولی بهم میگف بیا بریم تو کافه بشینیم حرف بزنیم ولی من ترسیدم نرفتم😐ولی ملاقاتش کرد ...

من چهارساله طرفمو میشناسم در مورد این مسائل باهم رودروایسی نداریم همه چی ب هم میگیم😆😂

چ مشکلی مثلا

احترام از بین میره هرچیزی زمان و مکانی داره نمیشه که وقت و بی وقت تکرار کرد شما اگه کسی هی بهت یه موضوعی رو بگه بدت نمیاد؟؟

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
طبیعیه.خب خودتم‌جوابشو دادی دیگه اونم روش باز شده و فکر‌کرده ناراحت نمیشی. بیخیال باش باهاش بهم‌نزن‌ ...

اخه میدونم پسر خوبیه تا حالا از این حرفا نزده بود حس میکنم خودم باعث شدم اینجوری حرف بزنه ولی از یه چی میترسم فهمیده من حساسم و همش میخنده میگه بزار بیای تو کافه خفتت کنم بگیرم... 😐