2777
2789
عنوان

مهدی جان😔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 8174 بازدید | 819 پست

@ماهhلیلی  

سلام آجی جان

خوبی؟؟

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه

#دعای_فرج_هرشب

🍃🍃🌺🍃🍃

* بِـسْمِ اللهِ الـرَّحمٰنِ الـرَّحـیم *

إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ

🍃🍃🌺🍃🍃

خدايا گرفتارى بزرگ شد،و پوشيده بر ملا گشت،و پرده كنار رفت،و اميد بريده گشت،و زمين تنگ‏ شد،و خيرات آسمان دريغ شد و پشتيبان تويى،و شكايت تنها به جانب تو است،در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است،خدايا!بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى،و به اين سبب مقامشان را به ما شناساندى،پس به حق ايشان به ما گشايش ده،گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر،اى محمّد و اى على،اى على و اى محمّد،مرا كفايت كنيد،كه تنها شما كفايت‏ کنندگان منيد،و يارى‏ ام دهيد كه تنها شما يارى‏ کنندگان منيد،اى مولاى ما اى صاحب زمان،فريادرس،فريادرس،فريادرس، مرا درياب،مرا درياب،مرا درياب،اكنون،اكنون،اكنون،با شتاب،با شتاب،با شتاب،اى مهربان‏ترين مهربانان به حق محمّد و خاندان پاك او.

🌺الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌺

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی ۲ دقیقه نماز رو تموم میکنه..

الله اکبر...بسم الله الرحمن الرحیم..الحمدلله...

سبحان الله سبحان الله سبحان الله 

الله اکبر

عه..کجابودم؟

رکعت چندم؟

کدوم سوره بودم؟ 

آخ یادم رفت ..

نه دوباره نمیخونم، طولانیه..وقت ندارم، ۲ دقه هم مونده به غروب آفتاب...

همین تسبیحات اربعه بود دیگه 

همین‌جا ...خب اشهدم میگم...

خب تموم شد..

چادر رو میندازم یه گوشه 

عه گوشیم..

اوووف چرا کلیپ رو نفرستاد؟ .‌..

نباید کسی ببینه ...زود پاکش میکنم...کسی که اینجا نیست

باید لود بشه ...

خب عیبی نداره صبر میکنم

بش میرزه...

بش میرزه..

کدوم رکعت بودم؟

طولانیه...

کسی که اینجا نیست...

به ندا های شیطانیتون گوش ندید...

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

داریم به لحظات آخر نزدیک میشیم 

حواستون هست ؟

چیزی نمونده چشممون به جمال آقامون روشن بشه ها

خدا حواسش حسابی جمعه ..

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

(حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف میفرمایند: اگر شیعیان ما به اندازه ی یک لیوان آب تشنه ما بودند ، ما ظهور  میکردیم)

این هم یک دلیل از آنکه چرا مولایمان نمیاد

چرا دروغ‌بگم؟

کوچیک‌که بودم 

میترسیدم از اینکه امام زمان بیاد...

هرکی میومد میگفت : خدایا ظهور امام زمان را نزدیک تر بگردان ، ته دلم خالی میشد ..میترسیدم ..میگفتم خدا نکنه

نمیدونستم امام‌زمان کیه ..حس میکردم‌وقتی میاد همه میمیرن...ولی ...

وقتی بزرگتر شدم 

با ریتم دعای فرج انس گرفتم ..

از تلویزیون که پخش میشد باهاش زمزمه میکردم

به طاها به یاسین که میخوندن، دلم‌پر میزد 

خیلی دوست داشتم پخش بشه..

گذشت و گذشت...

فهمیدم شوری که دعای عهد داره یه چیز دیگس ...

درد و دل با امام زمان یه حال دیگس...

آرامش با امام زمان یه حس دیگس...

و امام‌زمان یه دنیای دیگس❤

امام زمان که بیاد ریشه ی همه ی دورویی هایی دشمنان

سوزانده میشه ...

ظلم...امان از ظلم...ظلم ریشه کن میشه 

و دنیایی وجود ندارد 

سرتاسر بهشته

مولای ما توی راه رسیدنه 

صدای قدم هاش میاد ...

یه سوال ...

اگه همین الان امان زمانو ببینی ، چیکار میکنی؟

چی بهش میگی؟

عه ...نگو که سکوت میکنی 

باید یه طومار حرف داشته باشیا 

قول بده بهم ...

امام زمان که بیاد ، همون جا بری پیشش و بگی 

نوکرتم🥺...

@god_is_king  

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
مولای ما توی راه رسیدنه  صدای قدم هاش میاد ... یه سوال ... اگه همین الان امان زمانو ببینی ، ...

😢😢😢😢😢😭😭😭😭

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

مولا منتظرمونه 

فدای عاشقانت..

چرا دروغ‌بگم؟ کوچیک‌که بودم  میترسیدم از اینکه امام زمان بیاد... هرکی میومد میگفت : خدایا ظه ...

واااای خیر ببینی 😢😢😢😢😭😭😭

یه صدا ‌..

یه صدای آروم و گوش نواز...

میشنوی دیگه نه؟

نزدیکه..

آن روز فرا میرسه خیلی زود ...

یه چشم بهم بزنی اومده...

او میآید از آن کوچه های باران زده ...

ما خوابیم و گذر میکنه ...

تنها ۳۱۳ نفر بیدارند ...

دعای عهد ...

نمیتونم اصلا نمیتونم بگم...

فقط باید گوش بدید...

گاهی حس میکنی نفست قطع میشه و فدا میشی...

خیییلی لحظه ی قشنگیه...

برای اینکه با امام زمان باشی فقط وقت لازم داره 

از (۱ ثانیه شروع کن) 

..بعد ۲ ثانیه 

..میتونی مطمئن باش 

دلم میخاد بیای پیشم امام زمان ...

کجایی؟ اصلا بگو خودم میام 

..قدم‌نمی زنم،  میدوم..

فقط بگو کجایی؟