2777
2789
عنوان

مهدی جان😔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 8174 بازدید | 819 پست

کجای این کره ی خاکی هستی؟

نکنه توی آسمانی ؟...

من میخام بیام پیشت...

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

و اکحل ناظری بنظرت منی الیه...

و فقط چشم مارا به جمال یار روشن کن....🥺

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حرف ها هست باید برات بگم 

یه عالمه گریه دارم ...

آغوشت بازه ...میخام بدوم سمتت..

این دنیا وفایی نداره،  از آسمان چه خبر؟

امام زمان همینجاست ..

کنار من و تو ....صداش بزن ..

یا صاحب الزمان ادرکنی..

قول بدین زود بیاید امام زمان❤

🥺

وقتی باهاتون حرف میزنم 

انگار از کوه غم فقط یه کاه مونده باشه ...

خیلی احساس خوبیه ...

خداشکرت که امام زمانم هستی !

چه خوبه داریم شما را...

التماس دیدار یار

التماس دعای شهادت 

کاش پرچمدار سپاه تو باشم ..

شب بخیر بهانه ی بودن عاشقان 💐💐

شب بخیر مولای زیبای دلها❤🖐🖐

•﷽• قطعه گمشده اي از پر پرواز کم است...🥀 يازده بارشمرديم و يکي باز کم است😔 اين همه آب که جاريست ...

عالی بود.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اللهم عجل فرجه مهدی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

گریه ی عاشقان بی اثر نیست/مهدی از حال ما بی خبر نیست

بی تجلای خورشید رویش/روشنی در نگاه بشر نیست

شیعه باشد جدا از امامش/مثل طفلی که او را پدر نیست

ای به جز شیعه یاری ندارد/شیعه را غیر خون جگر نیست

کشتی از ناخدایش نباشد/ ایمن از موج و خوف و خطر نیست

یابن الزهرا کجایی که بی تو/ روزی از روز ما تیره تر نیست

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

اللهم عجل لولیک الفرج،والعافیة و النصر...

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اللهم عجل لولیک الفرج واسه امضام هم دعا کنیدشایدآقا نظری بهمون کرد😔🙏❤❤

ان شاالله خداوند به حق حضرت زهرا س بهشون شفای عاجل عنایت کنن

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

یا رب الحسین، به حق الحسین،اشف صدر الحسین بظهور الحجه.آمین