2777
2789
عنوان

مهدی جان😔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 8174 بازدید | 819 پست

اللهم عجّل لولیک الفرج

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
اللهم عجّل لولیک الفرج اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤❤ ...

🙏🌹🌺

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حضرت اباعبدالله در حالت مکاشفه

به یک از علمای قم فرمودند: 

مهدی ما در عصر خویش مظلوم است

تا می توانید درباره ی او سخن بگوئید 

و قلم فرسایی کنید، 

آنچه درباره ی شخصیت وی بگویید 

درباره همه ی معصومین گفته اید 

همه در عصمت، ولایت و امامت یکی اند

و چون عصر،  عصر مهدی ماست

سزاوار است که درباره ی او سخن ها گفته بشود.

باز هم تاکید میکنم که

درباره ی مهدی ما زیاد بگوئید و بنویسید 

مهدی ما مظلوم است، 

بیشتر از آنچه گفته اند و نوشته اند ، باید نوشت و گفت.

همان گونه که امام حسین(علیه السلام)در کربلا ندای

*هل من ناصر ینصرنی*

*آیا کسی هست که مرا یاری کند؟*

سر دادند، 

امام این زمان نیز این ندا را در سراسر عالم سر می دهند...

*آیا یاری دهنده ای هست؟*

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

سلام مولا جان من آمدم 

سلام علی آل یاسین❤❤❤

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

قربانِ دل دریایی ات ..

تو چطور مرا تحمل میکنی اقا؟😔

صدایی به گوش میرسد...

آری مولای من ،صدای سلام توست...!

این تو هستی که پس از هر سلام من جواب مرا میدهی و دام را دریایی میکنی❤🦋

من به معجزه ی آرامش تو ایمان دارم 

من به معجزه ی دعای عهد تو ایمان دارم 

هر وقت کار بدی انجام میدیم

پشت سرمونو نگاه میکنیم

که وای😱 کسی نباشه😲

😲کسی نبینه😥

اما هیچوقت فکر نمیکنیم

که خداهست و خدا میبینه😔🧡

نمیدونم از کدوم ستاره میبینی منو..‌

چشماتو میبندی و دوباره میبینی منو ...

پر از بغضه جمعه های ناگزیر و بی صدا ...

خیلی خستم باورم‌کن ، دنیا زندونه برام...

تو همون حس غریبی که همیشه با منی 

تو بهونه ی هر عاشق واسه زنده بودنی ...

میدونم هنوز اسیرم تو حصار لحظه ها 

کاش میشد با یه اشاره ی تو آزاد میشدم 

باتوام که گفته بودی غصه هام تموم میشن 

پس کجایی که بیایی منو بگیری از خودم...

مولا جان باید بیایی 

بیاد تمام شهر را پر کنم 

دیوار ها ، سنگ ها ، کوچه ها ، خانه ها ...

حتی باید قلب مردم رو هم پر کنم از مژده ی آمدنت..

درست است همه چی رنگ و زیبایی اش را دارد از دست میدهد ...قبول دارم ..دنیا سخت میگذرد ..قبول دارم گاهی طاقت لبریز میشود ، گاهی بغض گلوگیر میشود‌..آری همه را قبول دارم 

اما هیچ چیز نمی تواند

منکر آمدن تو 

منکر آرامش تو 

منکر زیبایی تو بشود...

لیاقت میخواهد گرداندن پرچم سپاهت...

گذشتن میخاد از نفسی که گاهی نفست را میگیرد ...

لیاقت میخواهد گرداندن پرچم سپاهت... گذشتن میخاد از نفسی که گاهی نفست را میگیرد ...

🙏🌹🌺

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
#حرف_دل✨🍃 💠آیت الله میلانی می‌فرمودند: هر روز بنشینید یک مقدار؛ با امام زمان درد و دل کنی ...

😢😢😢😢

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.