2789
الان سایز ۳ رو می بندم ۳۸ تایی   شوهرم می خره می گه از مولفیکس ارزونتره!!

تو ایرانیا مولفیکس بهتره از همه است نازک تره

تو خارجیام پمپرز لهستان از همشون بهتر

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ایرانیا مولفیکس بهتره از همه است نازک تره تو خارجیام پمپرز لهستان از همشون بهتر

مولفیکس اندازه اش کوچیکه و ارتفاعش هم کمه  بچم پی پی می کرد از پشتش می زد بیرون و لباس کثیف می کرد!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
کهنه چجوری  پارچه میذاری دوباره میشوری یا پد اینا میذاری میشه توضیح بدی

عزیزم پارچه ی کهنه از بزازی بگی واست میاره بعد مثل نوار بهداشی چند تا میکنی میزاری وسط شرت گره ای و بچه رو پوشک میکنی با کهنه اولش سخته ولی به صرفه جوییش میارزه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
عزیزم پارچه ی کهنه از بزازی بگی واست میاره بعد مثل نوار بهداشی چند تا میکنی میزاری وسط شرت گره ای و ...

دوباره اونو میشوری؟! پی پیشو چی؟!

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
بی بی کینگ خوبه قیمتش هم مناسبه!!

اصلا پوشک بدرد بخوری نیست

اصلا!!!!هم یذره ک خیس میشه پنبه هاش میریزه هم پوست بچه قرمز میشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
اخه پسر من بزرگه کهنه اندازش نمیشه یه مدتی هم وقتی کوچیکتر بود میبستم دستام داغون شد و هزینه اب و شو ...

کهنه رو بنداز تو شرت دگمه ای بعد بپوشونش دستکش بپوش یا از کهنه شور استفاده کن پودر صابون عالیه هم قدرت پاک کنندگیش عالیه هم بوش خوبه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
۳۴تایی سایز ۴ ۳۸تایی سایز۳ ۲۸تایی سایز ۵

سایز ۵ اش پس دونه ۲۵۰۰میفته مولفیکس شده دونه ای۴تومن خدا کمرشونو بشکونه

عزیزم پارچه ی کهنه از بزازی بگی واست میاره بعد مثل نوار بهداشی چند تا میکنی میزاری وسط شرت گره ای و ...

دوست من دوماه بچه شو پوشک کرد دوماه هم کهنه گذاشت. همچیشو وقتی حساب کرد پول اب و برق و وقتی ک میزاری و... گفت پوشک کردن بچه بصرفه تره

مگه ما تو چه دهه داریم زندگی میکنم    

تو ده ای زندگی میکنیم که از زنده بودنمون پشیمونیم 

دوباره اونو میشوری؟! پی پیشو چی؟!

نه پس پارچه رو میندازی دور باید بشوری دیگه