2789
کهنه رو بنداز تو شرت دگمه ای بعد بپوشونش دستکش بپوش یا از کهنه شور استفاده کن پودر صابون عالیه هم قد ...

پنج سال و نیمشه اندازش نمیشه😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه پس پارچه رو میندازی دور باید بشوری دیگه

روزی ۶بار پول اب برق دستشویی و تاید و اتو کردن کهنه ک بچه عفونت نگیره ک کلی میشه خودش

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
پنج سال و نیمشه اندازش نمیشه😔

عزیزم عادتش بده بره دستشویی داره دیر میشه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
عزیزم عادتش بده بره دستشویی داره دیر میشه

فلج مغزیه نه میتونه حرف بزنه نه میتونه راه بره نه اصلا بدونه دستشویی چیه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
روزی ۶بار پول اب برق دستشویی و تاید و اتو کردن کهنه ک بچه عفونت نگیره ک کلی میشه خودش

هر طور شما راحتی دوست عزیز

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
فلج مغزیه نه میتونه حرف بزنه نه میتونه راه بره نه اصلا بدونه دستشویی چیه 

بمیرم واست خدا بهت قوت بده مادر نمونه توکلت به خدا باشه 

از گرما بچه کلافه نمیشه؟

نه الان که هوا سرده در ضمن نخیه نگران نباش جنس خوب بگیر