2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه رو میشه یه کاری کرد .ولی سالمندایی که عادت کردن به ایزی لایف چه کنن؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خدا لعنتشون کنه ک روز بروز بیخود ب قیمت اضافه میکنن دیشب ۳۴تایی مای بیبی ۱۳۲ از فروشگاه ۱۲۵😥😔😔

دنبالم نیا اسیر میشی😁بقول شاعر ک میگه جاده های شمال محاله یادم بره اون همه شور و حال محاله یادم بره💃💃🕺🕺
خدا لعنتشون کنه ک روز بروز بیخود ب قیمت اضافه میکنن دیشب ۳۴تایی مای بیبی ۱۳۲ از فروشگاه ۱۲۵😥😔😔

برا یک هفته استفاده میشه

دنبالم نیا اسیر میشی😁بقول شاعر ک میگه جاده های شمال محاله یادم بره اون همه شور و حال محاله یادم بره💃💃🕺🕺
خودت درس کن برو پارچه آبگیرکهنه بخرهرسایزی میخوای برش بزن ودورش بده سردوز

ممنون ولی خیلی سخته گلم باردارم بچه کوچیک هم دارم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
شرت دکمه ای کجاها داره سایز بندیه چندن

لوازم نوزادی دارن سایزشم مختلفه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)