2789
کهنه مگه چیه؟! بچه هاتون رو کهنه بپوشونید مطمئن باشید آسمون به زمین نمیاد

سخته و وقت گیر

شوینده هم گرون شده

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

مرسی بهتره یا مولفیکس؟ من واسه پسرم مولفیکس استفاده میکنم

مولفیکس خیلی خوبه من بعضی وقت ها تو خونه مرسی میبندم چون نسبتا از مولفیکس ارزون تره

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی بی کینگ مثل مای بی بی اگ ب بچت مولفیکس میبستی پس مرسی ببند. اگر مای بی بی میبستی بی بی کینگ یا کا ...

کانفی اصلا قابل مقایسه با بی بی کینگ و مای بی بی نیست 

کیفیتش فوق العاده اش

مولفیکس خیلی خوبه من بعضی وقت ها تو خونه مرسی میبندم چون نسبتا از مولفیکس ارزون تره

بی بی  کینگ امتحان کن بهتر از مولفیکسه قیمتش هم بهتره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
سخته و وقت گیر شوینده هم گرون شده

عزیزم اگه کهنه شور داری عالیه در ضمن با پودر صابون بشور 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
بی بی کینگ مثل مای بی بی اگ ب بچت مولفیکس میبستی پس مرسی ببند. اگر مای بی بی میبستی بی بی کینگ یا کا ...

قیمتشون چنده عزیزم؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
قیمت بی بی کینگ چند؟!چندتاییشو میخری

الان سایز ۳ رو می بندم ۳۸ تایی   شوهرم می خره می گه از مولفیکس ارزونتره!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

کهنه چجوری 

پارچه میذاری دوباره میشوری یا پد اینا میذاری میشه توضیح بدی

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

اخه پسر من بزرگه کهنه اندازش نمیشه یه مدتی هم وقتی کوچیکتر بود میبستم دستام داغون شد و هزینه اب و شوینده هم خیلی میشد 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**