2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 81 پست
فدات شمم😍😍😍❤️❤️❤️ خودمم وقتي فهميدم توو ازمايشگاه گريه ميكردم شوكه شدم واقعا فكرشو نميكردم اصلا❤ ...

خدا نکنه قربونت بشم... خیلییی مبارکت باشه نازترین و باحال‌ترین مامان دنیا😇🤩😍😘💙💙💙💙💙💙(من استقلالی نیستما، رنگ آبی دوست دارم😄😄)

💙صدا کن مرا... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم گلم 😍  کلا خوش اخلاقی هم شما هم خواهرتون❤️❤️ شماهم دعا کن یکی از نزدیکان من بارد ...

خوبي از خودته گل من😍🌹

چشم حتمااا براشون دعا ميكنم و صلوات ميفرستم انشالله خيللي زود مادر بشن

و شما هم سلامت و خوشبخت و دلشاد باشين❤️😘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم مگه چند وقت اقدام بودی؟مشکلی سرراهتون بود؟

من ٣ ساله ازدواج كردم از همون اول دلمون بچه ميخواست و جلوگيري نداشتيم بعدشم كه بطور جدي اقدام كرديم ولي باردار نشدم مشكوك به تنبلي بودم...

تا اينكه نااميد شدم و ول كردم دكتر رفتن رو 

و چندروز پيش فهميدم باردار شدم❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره قصد من جدیه ولی اون ب شوخی گرفته فکر میکنه مث دفعه های قبله ک برمی گشتم تا بعدا پشیمون نشم .ولی ...

خب اگه جدیه پس محکم پاش واستا، خام محبت های لحظه ایش هم نشو

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
وای خدا رو شکر من همش امضاتونو چک میکردم  الان دیدم خیلی خوشحال شدم 🥰🥰🥰

هميشه خوش و سلامت باشين عزيزم ممنونم😍❤️

خوبي از خودته گل من😍🌹 چشم حتمااا براشون دعا ميكنم و صلوات ميفرستم انشالله خيللي زود مادر بشن و ش ...

همچنین عزیزم ❤️ ❤️ 

انشاالله به سلامت به دنیا بیاد وخوشحال بغلش کنی عزیز دل❤️😍😍

خیلی غصه شو میخورم. انشاالله 😘😘😘

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
مبارکه گلم 😍😍

❤️❤️❤️مررسي عزيزم

نه ندارم

پس حتما جدا شو، چرا عمرتو الکی هدر بدی

منم شرایط شمارو دارم با این تفاوت ک بچه دارم و بارها تا پای طلاق رفتیمو بخاطر بچه م برگشتم...

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
تصميمتو بگير بشين فكراتو بكن وقتي هي بري دم طلاق و برگردي  اراده خودتو سست ميكني فقط  ا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

پس کار درستی بوده ک رد کردم خواسته شو؟

چطور راضیش کنم ب طلاق واقعا دیگه خسته شدم

خدایا مرسی
وای مبارکه عزیزم😙😙 مبارکه نی نیت هم باشه که مامان باشخصیتی داره    

قربونت برم عزيزم لطف داري مهربوون😍❤️😍