2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 81 پست
آخی مبارک باشه ان شاالله سالم بغلش کنی🌹

ممنونم عزيزدلم😍❤️😍

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عزیزم نگران نباش ولی از یه دکتر مشورت بگیر .آخه ممکنه نیاز به شیاف مروژسترون برای جلوگیری از خونریزی ...

اهان 

ممنونم از توضيحت عزيزدلم😍❤️😍

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نازنین جان کتاب ریحانه بهشتی بخون دکتر اطفال نعرفی کرد اینو😀

چشمم عزيزم ممنونم😍😍❤️❤️

مرسی عزیزم ...بهش گفتم حتی مهریه و تفرقه و هر چی حق و حقوق من هست میبخشم تو فقط طلاق بده میگه من دوس ...

انشالله كه هرچي به صلاحه همون بشه❤️

ولي اگه واقعا قصدت طلاقه كوتاه نيا

خواهرانه میگم اگه بچه بیاری بزرگترین اشتباه زندگیتو کردی، اول ب اون بچه ظلم میشه بعدشم ب خودت... ما ...

از همین میترسم ..میترسم اون بچه وارد زندگی ای بشه ک مدام توش جنگ اعصاب ...خدا رو شکر میکنم ک بچه نیاوردم ..ینی یه مدت هر شده بودم آوردم ولی خارج رحم شد و سقط شد الان میگم کار خدا بوده خدا هم دلش نمیخواسته اون بچه تو این زندگی ب دنیا بیاد

خدایا مرسی
ای جانم... فدای محبتت مهربوونم😍😘😇🥰😄💙💕❤

❤️🌹❤️🌹❤️

2790
2778
2791
2779
2792