2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 81 پست
آخی مبارک باشه ان شاالله سالم بغلش کنی🌹

ممنونم عزيزدلم😍❤️😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم نگران نباش ولی از یه دکتر مشورت بگیر .آخه ممکنه نیاز به شیاف مروژسترون برای جلوگیری از خونریزی ...

اهان 

ممنونم از توضيحت عزيزدلم😍❤️😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نازنین جان کتاب ریحانه بهشتی بخون دکتر اطفال نعرفی کرد اینو😀

چشمم عزيزم ممنونم😍😍❤️❤️

مرسی عزیزم ...بهش گفتم حتی مهریه و تفرقه و هر چی حق و حقوق من هست میبخشم تو فقط طلاق بده میگه من دوس ...

انشالله كه هرچي به صلاحه همون بشه❤️

ولي اگه واقعا قصدت طلاقه كوتاه نيا

خواهرانه میگم اگه بچه بیاری بزرگترین اشتباه زندگیتو کردی، اول ب اون بچه ظلم میشه بعدشم ب خودت... ما ...

از همین میترسم ..میترسم اون بچه وارد زندگی ای بشه ک مدام توش جنگ اعصاب ...خدا رو شکر میکنم ک بچه نیاوردم ..ینی یه مدت هر شده بودم آوردم ولی خارج رحم شد و سقط شد الان میگم کار خدا بوده خدا هم دلش نمیخواسته اون بچه تو این زندگی ب دنیا بیاد

خدایا مرسی
ای جانم... فدای محبتت مهربوونم😍😘😇🥰😄💙💕❤

❤️🌹❤️🌹❤️