2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 81 پست
مرسی از راهنماییت عزیزم  پس کار درستی بوده ک رد کردم خواسته شو؟ چطور راضیش کنم ب طلاق واقعا د ...

بنظر من بله اخه دليلي نداره وقتي نميخواين ادامه بدين رابطه داشته باشين انگار خودتونو مسخره كردين....

اگه اذيتت ميكنه و راضي نيستي ازش و البته با توجه به اين حرف زشتي كه زده و تهمت زده( بايد به وكيلت بگي)

سفت و محكم سر تصميمت وايسا تا تسليم شه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس حتما جدا شو، چرا عمرتو الکی هدر بدی منم شرایط شمارو دارم با این تفاوت ک بچه دارم و بارها تا پای ...

واقعا ...همیشه میگم مگه آدم چندبار ب دنیا میاد...پس چ بهتر ک از زندگیش لذت ببره..من۵ سال تو عقد بودم مشکل داشتیم همه گفتن بدین سر خونه زندگی تون درست میشه الان ۴ سال و نیمه خونه خودمم میگن بچه بیاد آروم میشه و دست از این اخلاقا بچه گونه اش برمیداره ولی من اصلا نمیخوام یه نفر دیگه رو وارد زندگی ای کنم ک خودم توش هیچ دلخوشی و آرامشی ندارم

خدایا مرسی
همچنین عزیزم ❤️ ❤️  انشاالله به سلامت به دنیا بیاد وخوشحال بغلش کنی عزیز دل❤️😍😍 خیلی غصه شو ...

❤️❤️❤️❤️

غصه نخور عزيزم دير يا زوود مادر ميشه خيالت راحت😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

❤️❤️❤️❤️ غصه نخور عزيزم دير يا زوود مادر ميشه خيالت راحت😍

انشاالله گلم❤️ ❤️ 

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
الهی خدا حفطش کنه  عزیزم سعی کن استراحت کنی .با توجه به اینکه شاغل هستی دو سه ماه اول بارداری ...

ممنونم عزيزم😍❤️😍

اره فعلا كه تصميم گرفتم چند روز بمونم خونه اخه دلم و كمرم خيللي زياد درد ميكنه

اين حجم درد طبيعيه به نظرت؟

خدا نکنه قربونت بشم... خیلییی مبارکت باشه نازترین و باحال‌ترین مامان دنیا😇🤩😍😘💙💙💙💙💙💙(من است ...

😍❤️😍انرژي مثبت كي بوود توو😍😍😍😍

خيلي حس خوبي بهم منتقل كردي عزيزم ممنونممم

هم شما هم بقيه دوستان از همتون ممنونم😍❤️😍

مبارک باشه گلم 🤩

مرسي خوشگلمم❤️😍

بنظر من بله اخه دليلي نداره وقتي نميخواين ادامه بدين رابطه داشته باشين انگار خودتونو مسخره كردين.... ...

مرسی عزیزم ...بهش گفتم حتی مهریه و تفرقه و هر چی حق و حقوق من هست میبخشم تو فقط طلاق بده میگه من دوستت دارم گفتم اگه دوستم داشتی تو همه این ده سال کاری میکردی ک ب زندگی دلگرم بشم تلاش میکردی زندگی رو درست کنی نه اینکه روز ب روز سردتر بشم ..میگه من کاری نکردم ..مشکل روانی داره نمیزاره با خواهرام در ارتباط باشم مجبورم همیشه دروغ بگم ..یه مهمونی دعوت میشیم نمیاد منم بخوام برم با دعوا و آبروریزی کاری میکنه ک من دیگه روم نشه برم ..واقعا خستم کرده

خدایا مرسی
خداروشکر. وقتی بدردت نمیخوره الان جدابشی بهتره. منو شوهرم ازهم متنفریم ولی یه دختر داریم مجبوریم به ...

منم همینو بهش میگم اون اصرار داره ب بچه دار شدن بهش میگم چرا باید یه نفر رو وارد زندگی ای کنم ک خودم آرامش و دلخوشی ندارم

خدایا مرسی
منم همینو بهش میگم اون اصرار داره ب بچه دار شدن بهش میگم چرا باید یه نفر رو وارد زندگی ای کنم ک خودم ...

نه اصلا این کارو نکن وقتی نمیخوای زندگی کنی باهاش بچه دار نشو. بخدا گرفتار میشی

واقعا ...همیشه میگم مگه آدم چندبار ب دنیا میاد...پس چ بهتر ک از زندگیش لذت ببره..من۵ سال تو عقد بودم ...

خواهرانه میگم اگه بچه بیاری بزرگترین اشتباه زندگیتو کردی، اول ب اون بچه ظلم میشه بعدشم ب خودت...

ماهم از اول مشکل داشتیم تو عقد میخواستیم بهم بزنیم مامانم چون از آبروش میترسید نزاشت بعدشم ناخواسته حامله شدم. الانم دخترم ۱۱ سالشه بیشتر از ما داره اذیت میشه... ببخشید ببخشید اینو میگم ولی مثل سگ پشیمونم ک ب زندگیم ادامه دادم ایکاش بچه دار نمیشدم...

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
ممنونم عزيزم😍❤️😍 اره فعلا كه تصميم گرفتم چند روز بمونم خونه اخه دلم و كمرم خيللي زياد درد مي ...

عزیزم نگران نباش ولی از یه دکتر مشورت بگیر .آخه ممکنه نیاز به شیاف مروژسترون برای جلوگیری از خونریزی داشته باشی .

باید استراحت مطلق باشی عزیزم. 

یادمه اوایل بارداریم تقریبا دو سه روز درد زیر دل داشتم که پزشکم استراحت مطلق و شیاف ضد سقط برام تجویز کرد.بعدشم یه کم جفت بچه پایین بود بخاطر همین تا ماه شش خیلی مراقبت داشتم.

من ٣ ساله ازدواج كردم از همون اول دلمون بچه ميخواست و جلوگيري نداشتيم بعدشم كه بطور جدي اقدام كرديم ...

آخی مبارک باشه ان شاالله سالم بغلش کنی🌹

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞