2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 81 پست
وای خیلی خوشحال شدم 😍😍عزیزم من قبل شما تو سایت بودم میشناسمتون نمیدونم موهای بدنم مورمور شد مبارک ...

الهي بگردم مرررسي مهربوونم كه انقدر خوش ذوق هستين 😍❤️😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه راحت پس جدا میشین وقتی همسرتون هنوز دقیقا نمیدونه، باید بفهمه شاید خواست درست کنه قضیه رو

خودش میدونه بارها سر این مسائل حرف زدیم و ب نتیجه رسیدیم دلش میخواد با من زندگی کنه ولی تلاشی هم برای درست کردن زندگی نمیکنه بارها تا طلاق رفتم و برگشتم ولی دیگه خسته شدم ده سال تحمل کردم

خدایا مرسی
مبارکه  چند هفته ایی عزیزم؟

مرسي عزيزم❤️

فكر ميكنم ٤.٥ هفته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای من گریه‌ام گرفت😭😭😍😍😍😍😍🤩🤩😇🥰

فدات شمم😍😍😍❤️❤️❤️

خودمم وقتي فهميدم توو ازمايشگاه گريه ميكردم شوكه شدم واقعا فكرشو نميكردم اصلا❤️❤️❤️❤️

فدات شمم😍😍😍❤️❤️❤️ خودمم وقتي فهميدم توو ازمايشگاه گريه ميكردم شوكه شدم واقعا فكرشو نميكردم اصلا❤ ...

عزیزم مگه چند وقت اقدام بودی؟مشکلی سرراهتون بود؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ای جان مبارکت باشه عزیزم، همیشه امضاتو ک میخوندم ناراحت میشدم الان بجاش خوشحال شدم

سلامت باشين عزيزدلم😍❤️😍

براي همين تصميم گرفتم امضارو آپديت كنننم كه هم براي خودم دلگرم كننده باشه هم بقيه🥰🥰🥰

الهي بگردم مرررسي مهربوونم كه انقدر خوش ذوق هستين 😍❤️😍

خواهش میکنم گلم 😍 

کلا خوش اخلاقی هم شما هم خواهرتون❤️❤️

شماهم دعا کن یکی از نزدیکان من باردار نمیشه ایشونم به خاستش برسه😔😔😔

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
انشاء الله  سالم وسالم بغلش کنی🤗🤗

ممنونم خوشگلم❤️

اگه قصد جدایی جدی هست نه کاملا کار درستی کردی، وقتی تصمیم به جدایی قطعی گرفتی دیگه انگار جدا شدین را ...

اره قصد من جدیه ولی اون ب شوخی گرفته فکر میکنه مث دفعه های قبله ک برمی گشتم تا بعدا پشیمون نشم .ولی از هیچکدوم این فرصت ها استفاده نکرد و سال ب سال بدتر شد

خدایا مرسی