2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 81 پست
اره عزيزدلم😍❤️

وای که چقدر خوشحال شدم! 

بخدا هر بار امضاتو میدیدم برات دعا میکردم

مبارکه

مواظب خودت و نی نی باش😍

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت طلاق؟

کلا باهم نمیسازیم و همو آزار میدیم خرجی نمیده گیر الکی میده همش کنترلم میکنه یه حموم میرم میگه کجا میخواستی بری آبرو برام پیش هیچکس نمونده خیانتم کرده ..حالا هم  ک تصمیم ب جدایی دارم ب خواهرم اس داده ک چی زیر گوشش خوندم ک طلاق میخواد..چون من با خواهرم بیرون میرم فکر میکنه اون داره ب من خط میده و اون مشکلی نداره

خدایا مرسی
اره عزيزدلم😍❤️

ای جان مبارکت باشه عزیزم، همیشه امضاتو ک میخوندم ناراحت میشدم الان بجاش خوشحال شدم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اره عزيزدلم😍❤️

وای خیلی خوشحال شدم 😍😍عزیزم من قبل شما تو سایت بودم میشناسمتون نمیدونم موهای بدنم مورمور شد مبارک باشه ❤️❤️🌹🌹

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
کلا باهم نمیسازیم و همو آزار میدیم خرجی نمیده گیر الکی میده همش کنترلم میکنه یه حموم میرم میگه کجا م ...

🥴😵😵😳

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
وقتي ميخواي جدا بشي و حسي نداري براي چي بايد قبول كني؟ مگه اينكه ته دلت بخواي برگردي و باهاش زندگي ...

اینقدر تا حالا پای طلاق رفتم و برگشتم ب امید درست شدن اخلاقش ک دیگه خسته شدم دیگه خیلی بهش ندارم نمیبینمش ب هم می ریزم 

خدایا مرسی
وای که چقدر خوشحال شدم!  بخدا هر بار امضاتو میدیدم برلت دعا میکردم مبارکه مواظب خودت و نی نی ...

بس كه مهربوني قربونت برم😍❤️😍

ممنونم عزيزدلممم❤️❤️

از وقتي متوجه شدم همسرم گفته ٢.٣ روز خونه بشينم مراقبت كنم از خودم اخه كمرم خيلي درد ميكنه😣😣

از طرفي هم سركار نميرم حوصلم خيلي سر ميره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینقدر تا حالا پای طلاق رفتم و برگشتم ب امید درست شدن اخلاقش ک دیگه خسته شدم دیگه خیلی بهش ندارم نمی ...

تصميمتو بگير بشين فكراتو بكن

وقتي هي بري دم طلاق و برگردي 

اراده خودتو سست ميكني فقط 

اگه واقعااا قصد طلاق داري يه تصميم جدي بگير و محكم وايسا روش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بس كه مهربوني قربونت برم😍❤️😍 ممنونم عزيزدلممم❤️❤️ از وقتي متوجه شدم همسرم گفته ٢.٣ روز خونه ...

فداتمممم

بشین کتاب بخون مطالعه کن راجع به بچه داری و... حوصله ت سر نره

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
چ اسمت قشنگهههههه

اره .من عاشق این اسم هستم🥰🥰🥰

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

اگه قصد جدایی جدی هست نه کاملا کار درستی کردی، وقتی تصمیم به جدایی قطعی گرفتی دیگه انگار جدا شدین رابطه داشتن درست نیست، بقیه ش کارای اداری و رسم رسومه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗