2789

خوزستان اهواز بارون هوا عااالی

بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...

ی صدایی میاد هوام ابریه مشهدم فک کنم بارونع

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیشب بارون داشتیم اطراف شیراز

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

شیراز دلبند! شیراز معطر! شیراز عاشق! شیراز خوشبخت ! شیراز متبسم! شیراز دلبر! شیراز... بارانی ! 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️

@خوزستانی  

@خوزستان_سرزمین_هزاره_های_گمشده  

@خوزستان_پدر_ایران  

@خوزستان  

@خوزستانیم  

بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...

من شمالم سیله سیل

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉