2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو همه درمانگاه ها انجام میدنبه صورت بهداشتی✂

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔

استارترعزیزیه لحظه میایدلطفاممنون میشم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
تو همه درمانگاه ها انجام میدنبه صورت بهداشتی✂

من بامدیراین تایپیک کاردارم یه سوال راجع به تایپیک گذشتشونه..مهمه

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
جانم؟

سلام گلم من باردارم هفته نوزدهم بهم گفتن داخل سونوانومالی دوتاکیست ریزدرسرجنین هست..دکترسونوگفت چیزی نیست ولی زیربرگ نوشته برم مشاورژنتیک چون شماقبلاتاپیک زده بودیدسوال داشتم

جانم؟

استرسم وجودموگرفته شیرازهستم..پیش دکترمریم کسراییان سونوشدم...قبلشم هفته چهاردهم سلفری دادم خداروشکرمنفی بود...بعدازسونوانومالی که گفت داخل سرجنین کیست هست ریزه گفت برواکوقلب اکوهم دیروزدادم خداروشکرسالم بود..چون تاپیک گذشته شمااین مشکلوداشتید..شیرازکجارفتیدسونودکترتون کی بود؟چیکارکردید..من خیلی خیلی نگرانم توروخدانینیتون خوبه انشاالله..نینی من دختره..اینقداسترس دارم که نگومیترسم

سلام گلم من باردارم هفته نوزدهم بهم گفتن داخل سونوانومالی دوتاکیست ریزدرسرجنین هست..دکترسونوگفت چیزی ...

منم اکو رفتم مشاور ژنتیک رفتم دکتر مغز هم رفتم دکتر مغز گفت اینا توی روند رشده.الکی دیگه سونو نرو دکتر مهدی پایدار هم همینو گفت.الکی استرس نکش اینا رونده رشده.خاک توی سر سونو ها که هممونم دیووونه کردن

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
منم اکو رفتم مشاور ژنتیک رفتم دکتر مغز هم رفتم دکتر مغز گفت اینا توی روند رشده.الکی دیگه سونو نرو دک ...

دقیقااسترس دیونه کنندس

منم اکو رفتم مشاور ژنتیک رفتم دکتر مغز هم رفتم دکتر مغز گفت اینا توی روند رشده.الکی دیگه سونو نرو دک ...

عزیزم تو رو خدا جواب منو بده

اگه بدونی چقدر گریه کردم

تو سونو کیست دو طرف دیدن

دارم میمیرم

تو رو خدا شما که بچه ت کیست داشت و گفتی کیست هاش بزرگ شده بود.میشه بگی بچه ت سالمه؟زبونم لال مشکل مغزی یا هیدروسفال نداره؟از اینا که سرشون بزرگ‌تر از بدنشونه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

دارم میمیرم میترسم از این سر بزرگ ها باشه

خدایا منو بکش راحت کن

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

[QUOTE=167980280]عزیز کیست های بچه شما چی شد؟ به من کمک کن فقط هق هق میکنم/QUOTE]

عزیزم نگران نباش انشاالله که چیزی نیست رفع میشه تا27یا30هفتگی...من فعلاهیچی منتظرم 30هفتگی برم دکترسونوانشاالله که برطرف شده باشه پناه برخدابرای شماهم دعامیکنم استرس به خودت نده هرچندخودمم فکرم برامنم دعاکن