2789
[QUOTE=167980280]عزیز کیست های بچه شما چی شد؟ به من کمک کن فقط هق هق میکنم/QUOTE] عزیزم نگران نباش ...

کیست های نی نی شما چقدره؟چند تاست؟

کوچیکتر داره میشه یا خیر؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
کیست های نی نی شما چقدره؟چند تاست؟ کوچیکتر داره میشه یا خیر؟

گفت دوتاکوچیک..گفت معمولامیری تاپایان بارداری.دکترسونوبهت چی گفت گفت چندتاس..وچی؟معمولامیگن بی خطره میره..پناه برخداانشاالله خیره 

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفت دوتاکوچیک..گفت معمولامیری تاپایان بارداری.دکترسونوبهت چی گفت گفت چندتاس..وچی؟معمولامیگن بی خطره ...

امشب میبرم سونو رو نشون بدم دکتر پریناتولوژیست

شما رو‌نگقتن امینو بشید یا سل فری بدید؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
امشب میبرم سونو رو نشون بدم دکتر پریناتولوژیست شما رو‌نگقتن امینو بشید یا سل فری بدید؟

عزیزم نی نی سالمه هزار مرتبه شکر   اینا توی روند رشد بودهههههه     

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
دارم میمیرم میترسم از این سر بزرگ ها باشه خدایا منو بکش راحت کن

الکی شور نزن   منم از این ترسا داشتم مهدی پایدارکفت اینا البالو هست اصلا مهم نیست من باور نکردم مثل خلا کلی کریه کردم تو نکننننن

الکی شور نزن   منم از این ترسا داشتم مهدی پایدارکفت اینا البالو هست اصلا مهم نیست من باور نکردم ...

دارم سکته میکنم

هفته قبل پنج شنبه سونو یه کیست ۳ونیم میل دید

یکشنبه ازمایش سل فری دادم

امروز سونو رو حای دیگه رفتم دو تا کیست ۴ و ۵میل بود

این سونو گفت احتمالا همون هفته پیش هم دو تا بوده دکتر نفهمیده

نمیدونم چی کنم

خدایا مرگ منو برسون

دارم سکته میکنم هفته قبل پنج شنبه سونو یه کیست ۳ونیم میل دید یکشنبه ازمایش سل فری دادم امروز سونو ...

عزیزم اصلا نکران نباش کیست ها خودشون از بین میره مال نی نی من تازه بزرکترم شد ولی ۲۹ هفته خودش از بین میره اینا توی روند رشده دیووونه بازی مثل من در نیار من خودمو نابود کردم ازنا روند رشده مکلی نداره اکه ریسک فعربالکریهات پاین بوده برو راحت زندکی کن به چه زبونی بکم بهت باورت بشه

دارم سکته میکنم هفته قبل پنج شنبه سونو یه کیست ۳ونیم میل دید یکشنبه ازمایش سل فری دادم امروز سونو ...

عزیزم الکی استرس نکش کریه هم نکن من الکی کلی زجر به خودم و دخترم دادم تو نکن عبرت بکیر    اینا خودش از بین میره منم صدتا پرینالوزیست مشاور زنتیک رفتم حیف پول از بس دیوونه بودم خاک توی سر این سونوها که الکی مامانا را میترسونه   

عزیزم اصلا نکران نباش کیست ها خودشون از بین میره مال نی نی من تازه بزرکترم شد ولی ۲۹ هفته خودش از بی ...

جدی میگی؟یعنی دفعه اول سونو دادی

با دفعه بعدش بزرگ تر شد؟

میگن باید روند کاهشی داشته باشه که؟؟؟

افرایشی خطرناکه

جدی میگی؟یعنی دفعه اول سونو دادی با دفعه بعدش بزرگ تر شد؟ میگن باید روند کاهشی داشته باشه که؟؟؟ ا ...

مال جنین من افزایشی بود من مردم و زنده شدم اما ۲۹ هفته از بین رفت پس ور نزن

جدی میگی؟یعنی دفعه اول سونو دادی با دفعه بعدش بزرگ تر شد؟ میگن باید روند کاهشی داشته باشه که؟؟؟ ا ...

مال جنین من افزایشی بود من مردم و زنده شدم اما ۲۹ هفته از بین رفت پس شور نزن

اشتباه تایپ کردم شور نزن بود اشتباهی  چیز بد تایپ شد     منو ببخش    کی بوردم خرابه اشتباه تایپ‌میکنه

اشتباه تایپ کردم شور نزن بود اشتباهی  چیز بد تایپ شد     منو ببخش    ک ...

نه بابا چه ناراحتی مرسی از دلگرمیت

خودت مادری درک میکنی چه حالی هستم

اعدادش یادت میاد

۸ و ۱۰ فکر کنم

سلام دوستم منو یادته؟گفتم سر جنینم کیست داره

به فاصله یک هفته سونو کردم،کیست هم سایزش هم تعدادش یکی اضافه شده بود

امروز سل فری م جوابش اومد منفی بود

دکترم فرداست.به نظرتون چی مبشه؟؟دکتر بعد سل فری چیکار ‌میکنه؟