2777
2789
عنوان

یکی از بچه های نینیسایت تو کماست 😭 لطفا براش دعا کنید عزیزان 🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 9785 بازدید | 474 پست

خدای مننننن

الان اومدم نی نی سایت

واااای خدایاااااااا

خودت کمک نازنینمون باااااش

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ازلطفتون خداروشکرعلایم حیاتیشون برگشته🙏🙏

سلام خدا رو صد هزار مرتبه شکرررر😍 خیلی خیلی همگی براشون دعا میکنیم الهی هر چه زودتر خودشون بیان اینجا کنارمون شفای کامل پیدا بکنن🙏🏻

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

ممنون از همگی....تن همتون و خانواده ای گلتون از بلا دور باشه انشاالله......❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام  حال نازنین جون چطوره ؟

سلام ب هوش نیومده هنوز ولی علایم حیاتیش برگشته خدا رو شکر....

ممنون از احوالپرسیت

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام ب هوش نیومده هنوز ولی علایم حیاتیش برگشته خدا رو شکر.... ممنون از احوالپرسیت

خدارو شکر ک علایم حیاتیش برگشته .ایشالله ک ب زودی ب هوش بیاد و سر پا بشه .و حالش کاملا خوب بشه.

ممنونم از شما

سلام عشقم خوبی؟چه خبر از شب بیدار؟ وزن#   وزن اولیه          هفته ...

سلام عزیزدلم خوبی😘❤

هنوز خبری ندارم الهه پیام داده هنوز جوابی نگرفته

کاهشت مبارک💛🐥

بیا تاپیک اصلی 

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام  حالش بهتر نشد؟ از کما خارج نشد؟

سلام عزیزم همسرش گفته علائم حیاتیش برگشته انشالله دوسه روز اینده به هوش میاد 🤲🏻❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خداروشکر عزیزم کلی دعا کردم براش و خیلی خوشحال شدم از خبر خوبت🌸

❤️❤️😘 ممنون از دعاهاتون عزیزدلم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@آسنات99  

وزن اولیه۸۳

وزن هفته ی پیش  ۷۳/۵۰۰

وزن این هفته ۷۳/۸۰۰

وزن هدف ۶۵

ان شالله که نازی جون زودتر حالش خوب بشه شنیدم تصادف کردن واقعا ناراحت شدم 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
@ماااااماااان     @alsaeada     @بادمجون۱     ...

سلام خداشفا بده بهش خداهمه مریضارو شفابده الهی امین🤲🤲🤲

فندق جونم من این هفته هم ۷۵ 😭😭😭😭😭یذره هم تغییر نمیکنم😭😭😭😭 دیگه خسته شدم 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎