2777
2789
عنوان

یکی از بچه های نینیسایت تو کماست 😭 لطفا براش دعا کنید عزیزان 🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 9851 بازدید | 474 پست

خدای مننننن

الان اومدم نی نی سایت

واااای خدایاااااااا

خودت کمک نازنینمون باااااش

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممنون ازلطفتون خداروشکرعلایم حیاتیشون برگشته🙏🙏

سلام خدا رو صد هزار مرتبه شکرررر😍 خیلی خیلی همگی براشون دعا میکنیم الهی هر چه زودتر خودشون بیان اینجا کنارمون شفای کامل پیدا بکنن🙏🏻

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

ممنون از همگی....تن همتون و خانواده ای گلتون از بلا دور باشه انشاالله......❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام  حال نازنین جون چطوره ؟

سلام ب هوش نیومده هنوز ولی علایم حیاتیش برگشته خدا رو شکر....

ممنون از احوالپرسیت

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام ب هوش نیومده هنوز ولی علایم حیاتیش برگشته خدا رو شکر.... ممنون از احوالپرسیت

خدارو شکر ک علایم حیاتیش برگشته .ایشالله ک ب زودی ب هوش بیاد و سر پا بشه .و حالش کاملا خوب بشه.

ممنونم از شما

سلام عشقم خوبی؟چه خبر از شب بیدار؟ وزن#   وزن اولیه          هفته ...

سلام عزیزدلم خوبی😘❤

هنوز خبری ندارم الهه پیام داده هنوز جوابی نگرفته

کاهشت مبارک💛🐥

بیا تاپیک اصلی 

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام  حالش بهتر نشد؟ از کما خارج نشد؟

سلام عزیزم همسرش گفته علائم حیاتیش برگشته انشالله دوسه روز اینده به هوش میاد 🤲🏻❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خداروشکر عزیزم کلی دعا کردم براش و خیلی خوشحال شدم از خبر خوبت🌸

❤️❤️😘 ممنون از دعاهاتون عزیزدلم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@آسنات99  

وزن اولیه۸۳

وزن هفته ی پیش  ۷۳/۵۰۰

وزن این هفته ۷۳/۸۰۰

وزن هدف ۶۵

ان شالله که نازی جون زودتر حالش خوب بشه شنیدم تصادف کردن واقعا ناراحت شدم 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
@ماااااماااان     @alsaeada     @بادمجون۱     ...

سلام خداشفا بده بهش خداهمه مریضارو شفابده الهی امین🤲🤲🤲

فندق جونم من این هفته هم ۷۵ 😭😭😭😭😭یذره هم تغییر نمیکنم😭😭😭😭 دیگه خسته شدم 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز