2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط بعد زایمانم هیکلمو رو فرم کردم

از نطر آرایشی هم فقط همیشه اصلاح میکنمو ابروهام همیشه مرتبه و ماهی یه بار رنگ میزنم یه درجه روشن باشه

ولی اصلا آرایش نمیکنم

بیشتر سعی میکنم پوستم خوب باشه و موهام مرتب باشه

حتی موهامم رنگ نکردم ۸ ماهه مشکیه

قبلا هم رنگای تیره میذاشتم هیچ وقت دکلره نکردم موهام خراب بشه

ورزش می‌کنم به تغذیه ام میرسم آرایش نمیکنم فقط بن مژه کردم و هاشور ابرو

عزیزم میشه بدونن چی میخوری؟من سعی میکنم با کالری شماری بخورم.. شماهم بگو اگر دوس داشتی.

من همیشه از پوستم مراقبت می کنم. (آرایشمو شب پاک می کنم، کرم و سرم می زنم، تو طول روز ضدآفتاب یا کرم بی بی  می زنم) 

هفته ای یک بار تو وان نمک های مخصوص وان و... میریزم ریلکس می کنم.

عطرای خوب می زنم (وقتی می رم سرکار یا بیرون چون برای بچه خوب نیست و حساسیت زاست)

من زمان بارداری وزن خیلی زیادی اضافه کردم به همین خاطر الان دارم سعی می کنم رژیم غذایی مناسبی داشته باشم که وزن اضافه نکنم دیگه (یک مقدار هم کم کردم) و بعد پایان شیردهی رژیم جدی می گیرم

دیگه اینکه من و همسرم مشترکا همه ی کارها رو انجام می دیم، و بنابرین هرکدوم تو روز علاوه بر کار و کارای خونه و بچه یک زمان شخصی هم داریم برای کتاب خوندن و... به نظرم این آخری (یعنی انجام مشترک کارها) خیلی مهمه و گرنه اگر تمام کارهای مراقبت از بچه و خونه رو دوش یک نفر باشه رسیدگی به خود و... خیلی سخت میشه.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
اپیلاسیون.دوهفته ی بار تمیز کردن ابرو و پشت لب.ب صورتم دست نمیزنم.ماسک صورت.دوش.سشوار

ماسک چی میزنی؟من اماده نمیخرم.الان‌موز و گلاب و ماست و ززدچوبه قاطی کردم مالیدم 😅😅🤣