2777
2789
عنوان

کسی درباره ی بیماریcfاطلاعی داره؟

14263 بازدید | 59 پست

تو بچه ها؟

علایمشو میدونین چیه؟

بچه ها من دیگه دارم دق میکنم بخدا

خسته ام خیلی خسته

اگه اینبار بخوام بااین بیماری سروکله بزنم مرگمو زودترازخدامیخوام

خداهیچوقت هیچکسو با بچش امتحان نکنه

برای ما دعاکنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا با کمبود وزن و رشد کم،عقونت مکرر تنفسی،سو حذب،بوسه ی شور مشخص میشه عزیزم😔تست عرق گرفتن ازش؟

رشدش کمه درباره ی عفونت تنفسی چیزی ندیدم ازش تاحالا

چربی تو مدفوعش دیده شده امروز امتحان کردم بوسش کردم شوربود بنظرم اونم خیلی

باید تست عرق بده امروز😭بخدا دیگه آخرای راهم

نفسی برام نمونده

اشکی برام نمونده

کیسه صفراشم سنگ داره

تست عرق حتما نشون میده؟؟نمیشه که شور باشه وcfنباشه نه؟؟

من چیکارکنم توروخدا برام دعاکن

رشدش کمه درباره ی عفونت تنفسی چیزی ندیدم ازش تاحالا چربی تو مدفوعش دیده شده امروز امتحان کردم بوسش ...

عزیزدلم قربونت برم ان شاءالله ک سالمه♥️اینا هیچکدوم علائم اختصاصی نیستن عزیزم هزارتا علت دیکه ممکنه داشته باشن،چرا ممکنه علت های دیگع ای هم باشه ک بوسه ی شو cf نباشه

تو‌ روحیه تو حفط کن اون بچه تمام امیدش ب توعه،توکلت ب خدا گلم🌷

عزیزدلم قربونت برم ان شاءالله ک سالمه♥️اینا هیچکدوم علائم اختصاصی نیستن عزیزم هزارتا علت دیکه ممکنه ...

قربونت برم مرسی بابت دلگرمیت

میدونی اینروزا که دارم از غصه دق میکنم همچین پیامایی خیلی بهم روحیه میده

قول میدی سر نمازات برای دخترم دعاکنی

خدا این بچه رو خیلی سخت بهم داد

الانم شده وسیله ی امتحان و آزمایش

خیلی میترسم خیلی کم آوردم انقد بچه ی شیرین و آرومیه که هرروز ازخدامیخوام دردوبلاهاش به من برسه

آخه خاله جون تازه ۳ماهشه

به حق ۶ماهه ی کربلا که به دخترمن رحم کنه خدا😭

قربونت برم مرسی بابت دلگرمیت میدونی اینروزا که دارم از غصه دق میکنم همچین پیامایی خیلی بهم روحیه می ...

الهی قربون دلت برم عزیزم،میدونم خیلی سختته ب خدا درکت میکنم ادم میخواد هزار و یک حور بلا سر خودش بیاد ولی عزیزش خار ب پاش نره،ولی ب خودت استرس وارد نکن خیلی اروم مراحل تشخیص رو پیگیری کن،خاله قربونش بره ان شاءالله خدا برات حفطش کنه عزیز دلم♥️♥️♥️♥️

سلام عزیزم  ایشالله که جوابدمتفی ازملیش دخترتو تا الان گرفای بیا و به منم‌کمک‌کن عرق دخترم شوره و دلم آشوبه

کنارم بمون بـہـم تکیہ کُن به جُز عشق تُ چیزے نمیخوام ازت...
سلام عزیزم  ایشالله که جوابدمتفی ازملیش دخترتو تا الان گرفای بیا و به منم‌کمک‌کن عرق دخترم شوره ...

عزیزم امیدوارم پیاممو بخونی

تست عرق دخترم منفی بود آزمایشاشم همینطور

داغون شدم اونروزا

نگران نباش ما بد متوجه میشیم عرقشون شور نیست

ترش و زننده ست اتفاقا

توکلت به خدا بعدشم اصلا بی دلیل نباید نگران مزه عرق دخترت باشی من دکتر دخترم یسری چیزارو کنارهم گذاشت شک کرد آزمایش و تست عرق نوشت

عزیزم امیدوارم پیاممو بخونی تست عرق دخترم منفی بود آزمایشاشم همینطور داغون شدم اونروزا نگران نباش ...

اره اتفاقا ترشه مثل چیبس سرکه ای ولی نه مدفوعش چربه نه سرفه داره نه کمبود وزن ولی نگرانم  خداروشکر آزمایش شما منفی بوده خیلی خوشحال شدم 

کنارم بمون بـہـم تکیہ کُن به جُز عشق تُ چیزے نمیخوام ازت...
اره اتفاقا ترشه مثل چیبس سرکه ای ولی نه مدفوعش چربه نه سرفه داره نه کمبود وزن ولی نگرانم  خدارو ...

آره آفرین دقیقا 

مدفوع دخترمنم چرب نبود ولی مردمو زنده شدم تا جواب چربی در مدفوع آزمایشش حاضربشه

من نمیدونستم ۲روز قبل نمونه مدفوع گرفتن به دخترم پماد سودوکرم زدم نگو همون پماده رو مدفوعش دیده میشه جواب میاد که خفیف چربی دیده شده

خلاصه من قبلش اینجا سرچ کرده بودم که پماد میتونه باعث خطا بشه

جوابش مثبت شد دکترشم ترسید یکم بعدگفتم پماد زده بودم گفت خب پماد مهم نیست دوباره تکرارکن

تکرارکردم منفی شد

دخترمن سرفه اینا اصلا نداشت 

فقط وزنگیریش خوب نبود

دخترشماهم هیچیش نیست خیالت راحت😍

آره آفرین دقیقا  مدفوع دخترمنم چرب نبود ولی مردمو زنده شدم تا جواب چربی در مدفوع آزمایشش حاضرب ...

سلام نمی دونم هتوز سایت میاید یا نه ...دختر منم مشکوک به سی اف هست قبل ازمایش  ندفوع سودوکرم زده بودم ایا خطا میده؟ و اینه تست عرق شما چن بود؟ چن بار تست عرق داد بچه اتون ؟

عزیزم امیدوارم پیاممو بخونی تست عرق دخترم منفی بود آزمایشاشم همینطور داغون شدم اونروزا نگران نباش ...

تست عرق دختر من مثبته ...البته گفتن تکرار کنید اسهال مزمن هم داره توروخدا دعا کن منم اشتباه باشه نتیجه ...دارم دق میکنم