2777
2789
عنوان

کسی درباره ی بیماریcfاطلاعی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14247 بازدید | 59 پست
موقع تست ۲۸روز بود الان یک ماه و ۱۳روزه ...چرا ؟

پسر منم امروز تست عرق داد میخواستم بدونم تو چه سنی ازش این تست رو خواستن، پسرم سه سالشه، مال پسرم خداروشکر منفی بود ولی دکترش گفت برای اطمینان یک ماه دیگه باز تکرار کن که دوتا منفی باشه مطمئن باشیم

شما هم نگران نباشید انگار این تست خطا زیاد داره یکبار مثبت رو قبول ندارن میگن دوبار مثبت درسته، انشالله تست بعدیش منفی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم امروز تست عرق داد میخواستم بدونم تو چه سنی ازش این تست رو خواستن، پسرم سه سالشه، مال پسرم خد ...

چند بود ؟برا ما ۵۹  ...خداروشکر منفی شده مشکلتون چی بود ؟دختر من اسهال مزمن و مشکل تنفسی داشت

چند بود ؟برا ما ۵۹  ...خداروشکر منفی شده مشکلتون چی بود ؟دختر من اسهال مزمن و مشکل تنفسی داشت

خوب خداروشکر که منفیه، برای پسرم ۵۰ بود، مشکل گوارشی داره، توی مدفوعش مخاط داره گاهی اوقاتم خون، چند روزه بیرون زدگی روده پیدا کرده بهش میگن پرولاپس رکتوم، دکترا به فیبروز سیستیک شک کرده بودن

خوب خداروشکر که منفیه، برای پسرم ۵۰ بود، مشکل گوارشی داره، توی مدفوعش مخاط داره گاهی اوقاتم خون، چند ...

خداروشکر پسر شما منفیه  من که یه دکتر گفت مثبت زبونم لال یکیم گفت الرژی به پروتین گاوی و صبر کنید تا اخر این ماه ..میشه نگاه کنی رنج ازمایشگاه تا چند منفیه ؟ اگه متوجه نشدی  عکسشو بفرستی ؟علایمتون به حساسیت  گاوی و اینا می خوره بازم ببر ان شاالله  رفع میشه 

خداروشکر پسر شما منفیه  من که یه دکتر گفت مثبت زبونم لال یکیم گفت الرژی به پروتین گاوی و صبر کن ...

اخه پسر من اصلا لبنیات نمیخوره، فقط کره تو غذاش میزنم که نمیدونم تاثیری داره یا نه، تا دو سال و نیم هم شیر خشک خورد ولی علائمی نداشت

من آزمایشگاه قلهک بردم، دکترش گفت هر جایی نمیتونه دقیق بگه قلهک خوبه

خوبه خداروشکر سی اف نیست باید تست الرژی بدین دقیق مشخص بشه به چی الرژی داره رنج ازمایشگاه شماهم‌مثل مال ماست ۶۰ به بالا خطره ‌دختر من ۵۹ بود ابن ماهم برم‌تکرار کنم ان شالله که منفیه 

خوبه خداروشکر سی اف نیست باید تست الرژی بدین دقیق مشخص بشه به چی الرژی داره رنج ازمایشگاه شماهم‌مثل ...

من امروز دکتر بردمش گفت عددش خوبه ولی برای احتیاط یکی دوماه دیگه تکرار کنید، دیگه نمیدونن همین تکرارها و تستها چقدر استرس به جون یه مادر میندازه ☹️

اخه پسر من وزنش خیلی کمه به نسبت سنش واسه همین دکترا همش شک میکنن، در صورتیکه من و پدرش و خونواده هامون ژنتیکی لاغریم

من امروز دکتر بردمش گفت عددش خوبه ولی برای احتیاط یکی دوماه دیگه تکرار کنید، دیگه نمیدونن همین تکرار ...

اره میگن تکرار کنید راحت ...نمی دونن ما چی میکشیم مشکل تنفسی نداره پسرت ؟دختر من مشکل تنفس هم داره ادم فکرش هزار راه میره بخدا ...بلا ازشون دور باشه ان شالله  هر دو منفی ان سعی کن مثبت فکر کنی 

اره میگن تکرار کنید راحت ...نمی دونن ما چی میکشیم مشکل تنفسی نداره پسرت ؟دختر من مشکل تنفس هم داره ا ...

نه مشکل تنفسی نداره، مشکلش همون گوارشیه و وزن کمش، این کم وزن بودنش دکترا رو مشکوک میکنه

من نمیدونم چرا جواب منفی رو میگن باز تکرار کن

انشالله دختر شما هم تست دومش نرمال باشه خیالت راحت بشه

ببین کلا این بیماری خیلیییییی نادره، من ازمایشکاهی که رفتم دکتر پسرم خودش معرفی کرد که برم گفت کارشون دقیقه، بعد از خانمه که تست گرفت پرسیدم چندتا سی اف داشتید گفت هیچی، گفت اینجوری بگم که من این دستبند رو برای هرکی بستم منفی شده

دکترا هم خوششون میاد انگار دل مادرا رو بلرزونن

تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن تست عرق بچشون مشکوک بوده و مثبت بوده و به ازمایش ژنتیکم کشیده ولی معلوم شده منفیه، یعنی در این حد نادره

تعداد تنفس هاش در دقیقه بیشتر از حد نرمال بود و بدنش کبود میشه اسهال مزمن هم که داره  توکل به خ ...

انشالله که تست بعدی نرماله، استرس نداشته باش هر چند که خودم سر جواب تستها همیشه میمیرم و زنده میشم 🤦🏻‍♀️