سلام من با رژیم از ۸۲کیلو ۶۷کیلو شدم زمانش فک کنم ۶ماه بود بعد هم مراقب بودم ولی وزنم ثابت همون ۶۷کیلو بود و سایز لباس ۴۲_۴۰بهم میخورد تا تصمیم گرفتم از ۲۷مهر رژیم بگیرم ،اینا برنج و ماکارانی میخوردم ولی ی کفگیر کوچک و روش فلفل سیاه میزدم ،قند و شیرینی و مربا نمیخوردم ،بعد امروز وزن کردم شدم ۷۱کیلو با همون وزنه با همون لباس باز خودم وزن کردم ،کمکم کنید تا وزن کم کنم چرا اینجوری شد سرم داره تیر میکشه از بس حرص خوردم
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
آره برا خودم عجیب ،ممنونم باید باز ادامه بدم و وزن کنم چقدر اضافه وزن بد هست من باید ۵۸باشم
منم از فردا رژیم میخام عوض کنم ،شانس هیچ کی هم نیومد تاپیکم ک از تجربه هاشون بگن