2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بارم نامزدم اومده بود خونمون تازه نامزد کرده بودیم پیشش چادر سر میکردم بعد اومدم بلند شم میوه بیارم دیدم گوشه پایینی چادر کنار گوشمه😂😂 وای تصورش کنید همه چادر یه طرف بود فقط گوشه سمت دیگه چادر رو سرم بود 😐😐 😐😐😐 

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇

یه بار من تو دعوا میخواستم به شوهرم بگم باز یه کاری نکن کلاهمون بره تو هم، گفتم «یه کاری نکن چیزامون بره تو هم» اینقده خندید بهم که از خنده اش حرصم گرفت. 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
خدا بگم چکارت کنه🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

وای من هروقت یادم میوفته سرخ میشم.مال 8سال پیش

یه شب همه خونه مادرجونم بودیم. همه بودن.

بعد سفره رو که چیدن، من گفتم کفگیرم بیارید. بعد دخترعمم که کوچیکتر از من بود گفت کفگیر نه، کفکیر.

منم گفتم اووو حالا گیر با ....یر چه فرقی میکنه.

سکوت همه جارو فرا گرفت