2777
2789

....؟؟؟؟؟؟؟؟

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

زعفرون قائنات یک مثقال 65 خریدم. عالیه

کیلویی نمیدونم چجوریاس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری زعفرون باید خشک کنی؟؟ سیاه نشه

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
بسته بندی یا فله؟ 

فله. بستع بندیا رو قبول ندارم.اینجا جلوت تست میکنه زعفرونو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
فله داده 65 یکم گرون داده چجوری تست میکنه؟ 

ن خوب داده. 60تومنی هم داشت. این درشت ترینش بود.من ک راضیم 

با اب دیگه چجوری نداره

ن خوب داده. 60تومنی هم داشت. این درشت ترینش بود.من ک راضیم  با اب دیگه چجوری نداره

خب میدونم با اب

البته زعفرون صرفا درشت بودنش مهم نیست

خب میخوام بدونم چجوری با آب تست کرد

خب میدونم با اب البته زعفرون صرفا درشت بودنش مهم نیست خب میخوام بدونم چجوری با آب تست کرد

شما حتما فروشنده اید ک میگی اونا گرون دادن. اما من همیشه از خیابون امام رضا و فروشگاه ملل میخرم راضیم. 

اتفاقا درشت بودنش مهمه، نگفتم صرفا درشته. رنگ و بوش محشره. 

شما حتما فروشنده اید ک میگی اونا گرون دادن. اما من همیشه از خیابون امام رضا و فروشگاه ملل میخرم راضی ...

نه من فروشنده نیستم

کلا تولید کننده ام😂

زعفران سر فصل و تازه بوش ی مقدار خوشتر از زعفران مثلا یک ماه مونده است

زعفرانی ک بوی زیاد داره ی ترفند خاص برای فروش روش پیاده میکنن

درشت ودن زعفران دلیل بر کیفیتش نیست

با نشاسته هم زعفران تولید میکنن خیلی هم درشت و معطر و پر رنگ😂

زعفران رو وقتی ب مقدار کم در اب بریزی و چند لظه ک صبر کردی ک آب رنگ شد ی قند بزن داخلش باید رنگ زرد بگیره قند اگر مایل به قرمز بود کلا تقلبیه

نه من فروشنده نیستم کلا تولید کننده ام😂 زعفران سر فصل و تازه بوش ی مقدار خوشتر از زعفران مثلا یک ...

خب خدارشکر.  من نگفتم فقط درشتی مهمه ک انقد روش اصرار داری!! نمیدونم قصدت چیه کلا 

زعفرون اصل تو دهن مزه شیرینی نمیده

زعفرون اصل توو اب سرد زود رنگ نمیده و پر زعفرون رو بزداذیع از آب اگه تقلبی باشه رنگش رفته 

من از جای معروف معتبر میخرم ک ب ی مثقال زعفرون اخرتشو نمیفروشه 

موفق باشید تولید کننده زعفران اصل😂😂