2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر وقت دوران خاصم شروع میشه بخاطر به هم ریختن هورمونا از نظر روحیم علاوه بر جسمی خیلی بهم میریزم ...

منظورت همون پریه دیگه ؟ 

آره تیلی زندگی آدم بهم می ریزه خوب بگرد ببین راه چاره ای داره یا نه ؟ 

از طب سنتی کم بگیر 

مثلا اگه منظورت پریه رازیانه هورمونارو اکی میکنه و کلا به فکرش باش منم به فکر این شب بیداریام دیگه حالم از سبک زندگیم بهم میخوره

یعنی بلغم غلبه کرده ؟؟ دیگه چیا حس میکنی  بگو بگم چیکار کن

کلا که خوابم میاد و کسلم واس انجام کارام تنبلیم میاد فقط وقتی مهمون بیاد همجامرتبه عالیه حالم خوبه یساعت یهو بدون دلیل الکی عصبی میشم بهم میریزم فکرای ناجور میزنه سرم اشتهام خیلیییی زیاده خیلیییی شکم پهلوم خیلی بزرگشده ازبدنم قبل کرونا اینجور نبودم باشگاه میرفتم رژیم داشتم دنبال کار بودم الان حوصله هیچی ندارم خوابای ناجورم میبینم

خیلی ناراحتم..خیلی..کسی که از ۱۲ سالگی دوست پسر های مختلف داشت و تجدید میشد هم سوهر کرده چند ساله هم ...

ببین خواهش میکنم ظاهر زندگیه بقیه رو نگا نکن اونم حتما یه مشکلی داره اگه نداشته باشه شک کن چون آینده معلوم نیست !!! الانو نگا نکن ! بعدشم معده دردت خوب شده ؟؟؟؟

اگه خوب شده و الان اوکیی خواهش میکنم ناشکری نکن 

ببین منم دنبال کارم ولی نمیتونم میدا کنم ولی هیچ وقت نا اامید نشدم چون زندگینامه افراد موفقو خوندم که چقدر شکست خوردن بعد موفق شدن به خاطر همینه من اصلا ناامید نمیشم تو این زمینه الانم دارم درسمو ادامه میدم کنارش ارم طراحتی سایت یاد میگیرم مطمئنم یه روز جواب میگیرم تو هم به تلاشت ادامه بدی حوابیگیری البته شاید یه مشکلی داری مثلا مهارت نداری اونوقت نمیشه گفت که خدا کار برلت جور نمیکنه اگه مهارت نداری اول مهارتهای لازمو کسب کن بعد بعدشم اینو همیشه یادت باشه از جاهای کم شروع کن ولی قانع نباش همیشه به پیشرفت فک کن ولی پله پله اگه اینستا داری بگو یه پیجی معرفی کنم که دوره کسب و کار دارن خوبه به نظرم شرکت کن چون کاملا رایگانه بهم درخواست بده اگه خواستی

دقیقاااااا باهات موافقم دقیقا میفهمم چی میگی کسی درس میخونه ازجوونیش ازتفریحاتش میزنه تا به سطح بالا ...

والا من درس خوب بود ولی واقعا هیچ وقت خودم نکشتم برا درس اما منم  بیکارم ولی از این به بعد میخوام فقط درس بخونم خداییش هیچیم نشی خوده درس خوندن برا کسایی که علاقه داره لذت بخشه اطلاعات میره بالا کیف میکنی 😁

خداروشکر عزیزم که به خواستت رسیدی..خدا فندقت رو برات نگه داره😊😍❤ من تا حالا لطفی از خدا ندیدم دیگ ...

‌اگه میخوای لطف خداروببینی برو ببین مردم چه مشکلاتی دارن خواهر مطمئنمشیمون میشی ازحرفت

دارپ حاضر میشم برم سرکار

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدا کمکت کنه خدا بهت اجر بده هر چز خواستی بده کنار مریض بودن خیلی ثواب داره 😘😘😘

مرسی عزیزم🙏💖

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍