2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورت همون پریه دیگه ؟  آره تیلی زندگی آدم بهم می ریزه خوب بگرد ببین راه چاره ای داره یا نه ؟ ...

آره عزیزم منظورم همونه،معمولا روزایی که پاکم اگه یادم نره حتما رازیانه استفاده میکنم دکترم زیاد رفتم هم به خاطر دردی که دارم هم این به هم ریختگی هورمونا من یه جوریم که هر ماه با اینکه تالاسمی مینورم دارم اما ازبس خون ریزیم  و دردم زیاده باید برم سرم بزنم دردم خیلی خیلی دارم سه روزه هم تموم نمیشه ۸،۹روز شایدم بیشتر طول میکشه دردمم به اندازه ایه که به دکترم گفتم خودم رضایت میدم فقط رحممو از شکمم خارج کنین دیگه نمیتونم اینطوری زندگی کنم هرماه باید اندازه ی ۲۰،۳۰تا زایمان درد تحمل کنم یه جوری که از مسکنا فقط مونده برم تریاکو امتحان کنم بعد از نظر روحیم این دوران انقدرررر دلشوره و دلهره دارم که خوابم نمیبره اصلا و دائم دستام میلرزه با دلیلو بی دلیل گریه میکنم یه ماما بهم گفت ۴،۵ روز قبل از شروع دورانم روزی یه دونه مفتامیک اسید بخورم هم دردو کم میکنه هم خونریزو اما من همیشه یادم میره وقتی دردم شروع شد میخورم به عنوان مسکن خوبه برام اما خونریزیو کم نکرده ولی بقیه که خورده بودن راضی بودن من ایندفعه خوردن غذاهای سردو به حداقل رسوندم کمتر میخورم مدامم جمله ی تاکیدی میگم که حالم خوبه بدنم سالمه من هیچ دردی ندارم نمیذارم فکرو خیال بیاد سراغم خودمو سرگرم میکنم باورکنین این ماه نرفتم سرم بزنم اما هنوز خونریزی خیلی زیاده و دیگه به خاطر شکم دردو کمر درد کمتر گریه میکنم چای بابونه شنیدم قبل از شروع بخوری خیلی خوبه امتحان نکردم ولی شما امتحان کنین اگه خوب بود ادامه بدین

زندگی که هیچوقت آسون تر نمیشه تو باید یاد بگیری که قوی تر بشی...
از کی بیداره

از یک و نیم تا پنج بیدار بود پنج خوابید تا نه صبح پسرم اتیسمه اختلال خواب داره پنج سالشه نمیدونم کی میخواد درست بشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕