2777
2789
کاملا بلغم غلبه کرده میگم چیکار کن الان

می شه به من هم بگی چه کار کنم ؟ 

منم صبح زود بیدار می شم 

دیگه نمی تونم بخوابم 

کلی هم اعصابم خورده 

خسته ام 

عصبی ام همش 

کلی هم همینجوری رو تخت می مونم 

برا دکتر اومدم شهرستان  یهو گفت علایم دارن نیاین برم تست بدم  ی پسر کوچولو دارم  ا ...

درک میکنم انشالله منفی میشه جوابشو بهم بگو همینجا انشاللهچیزی نیست ولی خب یه کمم به خودت تلقین کن که  قوی باش ذکر بگو همش، از استرست کم میکنه ولی حتما بگو اینجا جوابشو یا تاپیک بزن خیالمون راحت شه 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم انشالله منفی میشه جوابشو بهم بگو همینجا انشاللهچیزی نیست ولی خب یه کمم به خودت تلقین کن که ...

قربونت حتما 

دعام کن 

خیلی بهم ریختم 

اینجا هر روز ی آشنا فوت میکنه 

نرم پیشش از استرس و اضطراب دیوونه میشم حتی اگه خفیفو جزءی باشه 

دعا کن حتی اگه مثبت بود بتونم قانعش کنم برگردم تو قرنطینه باشه ازش مواظبت کنم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
می شه به من هم بگی چه کار کنم ؟  منم صبح زود بیدار می شم  دیگه نمی تونم بخوابم  کل ...

شبا کی میخوابی ؟ رشد ناخونات چطوریه ؟

اندامت چطوریه شکم اینا داری ؟

دیگه هر چی هست خودت بگو چه حالاتی داری ؟ من فردا میام میگم بهت چون شاررم داره تموم میشه باید  برم ولی حتما بگو میام نگا میکنم 😘😘

عزیزم صلوات فرستادم براش 😔😥

ممنونم عزیز. مهربانی کردی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
قربونت برم چشم صلواتم فرستادم براش منفیه انشالله آمین 😘

فدات 😘😘😘😘

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
عجب عذابی واقعا 😂👍👍👍 خوبه منم دلم میخواد بزنم ولی نمیتونم به خاطر همین یه بار با خمیر دندون میش ...

نخ دندون اصل بهداشت و سلامت دندونه ...مسواک فقط رو دندون رو میشوره اما نخ لای دندون رو تمیز می‌کنه و نمیذاره بپوسه  ..... خوشبختانه دندون هم کمی شبیه استخون میمونه که خودشو بازسازی می‌کنه اگه بهش برسی پوسیدگی های سطحی بعد از یه روند آروم خودشو می‌سازه

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
خوب اره  حالا اگه می گفت مادرشوهر !!! همتون بهش فحش می دادین که چقدر بی ملاحظه است مهمون ، م ...

من به تو نظر ندادم گلم

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...
ای جانم عزیزم 😥 همیشه معده درد داری ؟ غذارو چطور میخوری سریع میخوری یا چی ؟ دلیلش از چیه از اعصاب ک ...

ارررع اکثر مواقع اسهالم .یا اینکه ۴ روز دسشویی ندارم ...چنان می پیچد صداش میومد ..استرسی ووزود رنج هم هستم ...

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40