برا دکتر اومدم شهرستان یهو گفت علایم دارن نیاین برم تست بدم ی پسر کوچولو دارم ا ...
درک میکنم انشالله منفی میشه جوابشو بهم بگو همینجا انشاللهچیزی نیست ولی خب یه کمم به خودت تلقین کن که قوی باش ذکر بگو همش، از استرست کم میکنه ولی حتما بگو اینجا جوابشو یا تاپیک بزن خیالمون راحت شه 😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
عجب عذابی واقعا 😂👍👍👍 خوبه منم دلم میخواد بزنم ولی نمیتونم به خاطر همین یه بار با خمیر دندون میش ...
نخ دندون اصل بهداشت و سلامت دندونه ...مسواک فقط رو دندون رو میشوره اما نخ لای دندون رو تمیز میکنه و نمیذاره بپوسه ..... خوشبختانه دندون هم کمی شبیه استخون میمونه که خودشو بازسازی میکنه اگه بهش برسی پوسیدگی های سطحی بعد از یه روند آروم خودشو میسازه