2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر و خیال هپیشه درست زندگی کردم با کلی مشکلات خانوادگی راه ددست رو همش رفتم و فقط درس خوندم الانم ...

اگه سلامتی داری باز خداروشکر کن مشکلات بقیه رو ببینی پشیمون میشی از حرفت در ضمن چن سالته؟ یکی از فامیلامون انقدررررر براش خواستگار اومده بود که من دیگه به جاش خسته شده بودم خودشو خانوادشم خسته شده بودن برا همین من مادرش گفتم یه کم استراحت کنین دی.ه خواستگار راه ندین بعد دیگه نمیدوکم چی شد با کمال تعجب هفته بعدش دختر خانوم عقد کرد در حالی که همه امیدشونو از دست داده بودن و دختر حانوم نزدیک ۳۰ سال سن داشتن خلاصه ناامید نباش

شوهرم ساعت۳رفت شهرستان واس کار دگ خوابم نبرد میترسم ازتنهایی

من شرطا ازدواجم اینه شبا باید شوووورم کنارم باشه می بینی که من از ترس خوابم نمیبره 😁😁 ولی کاره خوبی کردی اومدی اینجا آدم ذهنش مشغول میشه یادش میره

حالا برن دلم برتشون تنگ میشه ها اما خونه ریخت و پاش کلا دلم ارامش میخادداداشم تا ۳صبح بیداره لامپ رو ...

تازه دلیلشو متوحه شدم حق داری والا چی بگم ولی خب با احترام بگو اگه میتونی

والا یکی از دوستام ۱۸ سالش بعد ازدواج کرده البته کلاس هشتم ترک تحصیل کرده الان میگه میخواد بخونه فقط ...

عجب دغدغه داری دختر😂😂😂 تو چرا رفتی تو فکر اصلا فک کردن نداره کاره خوبی کرده

مریض دارم😐

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
عجب دغدغه داری دختر😂😂😂 تو چرا رفتی تو فکر اصلا فک کردن نداره کاره خوبی کرده

نه ازمن نظرخواست منم گفتم بخاطره دیپلم یافوق دیپلم میخوای انقدرزحمت بوشی پس بیخیال شو واقعا مثل خواهر میمونه برام البته هم سن من نیس کوچه مادربزرگم بود که شد هم بازیم جزاون توکوچمون همشون بزرگ بودن نمیشد باهاشون بازی کرد 🤣🤣🤣

من شب از دل درد خوابم برد بعد نخ دندون نزده بودم از خواب بیدار شدم با عذاب وجدان زدم 😥😐😂

عجب عذابی واقعا 😂👍👍👍

خوبه منم دلم میخواد بزنم ولی نمیتونم به خاطر همین یه بار با خمیر دندون میشورم یه بارم با نمک شبا حتما نمک میزنم

دوست دارم یه خواب ابدی باشه . مشکلاتم که داغون کرد

خدا نکنه 🤬

مشکلو که هممون داریم دیگه چاره ای نیست 

ولی یه کم فک کن شاید تو سخت گرفتی مثلا من خودم یه سری چیزا که اصلا مشکل به حساب نمیشه رو برا خودم مشکل کرده بودم کلی استرس داشتم براش در حالی که گی بینم مشکلاتم من در مقابل دیگران هیچن خدایی چون خیلی کمالگرام فک میکردم هیچ کس مثله من نیست مشکلاتش یه کم دقت کن شاید تو هم گثله منی شاید به خاطر حرفه دیگران یا نگاه کردن به زندگی دیگران  فک میکنی مشکلاتت زیاده   انشالله که گرفتی چی میگم