😂😂😂😂عضویتت و نگا نکردم اگه تازه عضو شدی منم همین بودم البته الانم همینم ولی خب دیگه دارم زندگیمو ...
بابا من از قدیمیای اینجا بودن تاپیکمو ترکوندن ۲ ساعت پیش ۱ ساعت بعدش با هزار دنگ و فنگ اومدم دوباره دوروزی یبار میام ولی وقتی هم اومدم خدا باید بیاد درم بیاره از سایت 😂😂😂تغییر زندگی خیلی خوبه خوب کردی من موافقم کارایی دوست داری کارایی که نکردی خلاف راهی که تا الان میرفتی همه جورش خوبه موفق باشی 🔥🧿🌺
🥀⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk
در این مورد تجربه ندارم نمیتونم بگم نداشته باش ولی خوب اگه میتونی واقعا نداشته باش چطوری اونم با ذکر های آرامبخش هر وقت یادت افتاد سریع ذکر بگو دیگه چیزه دیگه به ذهنم نمیرسه انشالله به سلامتی هفته دیگه تایپک بزنی نی نیم جیگرم پاره تنم به دنیا اومد 😍😍
واقعا اشکال کار کجاست؟ من که قشنگ حس میکتم خدا باهام مسکل داره...مگه نمیگن هر کی نتیجه کارسو میبینه ...
دقیقاااااا باهات موافقم دقیقا میفهمم چی میگی کسی درس میخونه ازجوونیش ازتفریحاتش میزنه تا به سطح بالایی برسه یعنی یجورایی خودشو وقف درس میکنه واقعا همه چی برعکس البته ناامیدم نباش خداحواسش به همه هست شاید بعدها همونا سختی بکشن ولی توبحق حسین یه زندگی عالییی داشته باشی من دقیقا مثل توناامید بودم که خدایا تومنونازاکردی دقیقا زمانی که همه امیدموازدست داده بودم خدا لطفشو درحقم کردو یه فندوق تودل من کاشت ازخدامیخوام برات بهترینارورقم بزنه