2777
2789
از قبل علائمی داشتید ؟بخاطر کم شدن آب بچه میگم منم اینقد میترسم از اینکه کیسه آبم نشتی داشته و نفهمی ...

برای من نشتی نداشته ، حس میکردم شکمم کوچیک شده خودمم لاغر شده بودم 2کیلو ، بچم بند نافش سه تا گره داشته اصلا خون بهش نمیرسید

ی موقع ترورت نکنم😂😂 میخام بدونم کجا بارون میزنه امکان داره سمت ماهم بزنه

نه بابا همچین شخصیت مهمی هم نبستم ولی خب تجربه های داشتم که میترسم همین 😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتم..خیلی..کسی که از ۱۲ سالگی دوست پسر های مختلف داشت و تجدید میشد هم سوهر کرده چند ساله هم ...

😑😑بخدااتفاقا مامانم میگه میگه یکی ازدوستام دخترخیلی خانومی بود میگه پروفسوری بود برای خودش میگه الان بساط کرده توخیابون اونوقت میگه یکیم بود تواون زمان زنگ آخرمدرسه میگه شلوارتنگ میکردپاش میرفت میگه اصن هیچیم ازدرس نمیفهمید میگه الان داره ساخت و ساز میکنه 

نه بابا همچین شخصیت مهمی هم نبستم ولی خب تجربه های داشتم که میترسم همین 😁😁

راحت باش😍😍

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
برای من نشتی نداشته ، حس میکردم شکمم کوچیک شده خودمم لاغر شده بودم 2کیلو ، بچم بند نافش سه تا گره دا ...

اینارو سونو تشخیص داد؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
هرر کی عشق و حال کرده الان راصیه...کسایی رو دیدم هفتگی دوست مسر عوص میکردن الان من به گرد پاشونم نمی ...

آره بخدا آخه میدونی تواین سایت چن نفرهستند تحصیلات بالادارن هیم میکوبن تحصیلاتشونو توسر همه اونا تونستن کارپیداکنن بعدبه همه میگن امل هرکی تحصیلاتش پایین باشه یه مادربیسواده که بچش و بی شخصیت بارمیاره 😑😑😑😑خداانشاالله یه موقعیت کاری خوب ویه بخت عالی نصیبت کنه خانومی🙏🙏🙏

اینارو سونو تشخیص داد؟

ن تو سونو فقط وزنش که کم رفته بالا و ابشو تشخیص داد دکترم سریع گفت باید بستری بشه موقتی دیروز بدنیا اومد دیدیم بنده نافش سه تا گره داره برای همین بچم خوب وزن نگرفته جون تو 33هفته 2240بود با توجه به اون سونو باید میشد3300_3400

من پسرم اتیسمه اختلال خواب داره بعضی شبا بهم میریزه نمیخوابه مثل الان

فداش بشم یاده خواهر زاده خودم افتادم همینجوری گوشی دستش میگیره عشقن این بچه ها عاشق بچم ولی خیلی میترسم از ازدواج و زایمان و اینا

بالای سر مادرم هستم. باید هر ساعت سطح اکسیژن شون رو چک کنم. لطفا با دلای پاک تون براش دعا کنید

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
ن تو سونو فقط وزنش که کم رفته بالا و ابشو تشخیص داد دکترم سریع گفت باید بستری بشه موقتی دیروز بدنیا ...

منم جمعه تاریخ سزارینمه از هفته ی ۳۳ که رفتم سونو ووزنش۲۱۵۰بود بعدش دیگه سونو نرفتم خیلی میترسم😭

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
نی نی سایت و تاپیکاش نمیزارن بخوابم اینقدرم فوضولی کردم یه ساعت پیش تاپیکمو بستن دوباره اومدم  ...

😂😂😂😂عضویتت و نگا نکردم اگه تازه عضو شدی منم همین بودم البته الانم همینم ولی خب دیگه دارم زندگیمو تغیرر میدم خیلی مزخرف شده بود 😁😁😂😂😂

😑😑بخدااتفاقا مامانم میگه میگه یکی ازدوستام دخترخیلی خانومی بود میگه پروفسوری بود برای خودش میگه ال ...

واقعا اشکال کار کجاست؟

من که قشنگ حس میکتم خدا باهام مسکل داره...مگه نمیگن هر کی نتیجه کارسو میبینه پس کو؟

یا مثلا پسرای خوب عاشق دخترای خیلی مسخره میشن..دختر هایی با صد تا دوست دختر و داغون..دختر های خوب شوهر های آشغال گیرشون میاد..

اونی که درس نخونده کار داره اونی که زندگیش رو زهر مار کرده واسه درط کار نداره

عدالت خدا کجاست؟

خیلی حالم خرابه..همه ازدواح کردن کار دارن..من نشستم تو خونه..اصلا زشتم نیستم سنگین هستم ولی عاشق ادمای اشتباهی میشم هیچ کی منو واقعیی نخواسته و تمام تلاشام بی نتیجه مونده و بیکارم......یکی از دختر ها قیافش کاملا پسرونه بود از ۱۳ سابگی با یکی رل زده ۲۰ سالگی ازدواح کردن الانم راضیه...همه چی به شانسه نمیدونم به چیه

😢😢😢

تصمیم گرفتم تا جایی که میشه نسبت به اتفاقات مقاومت نکنم و به زندگی لبخند بزنم😊 بزرگ ترین نعمت دوست