2777
2789

من هر وقت دوران خاصم شروع میشه بخاطر به هم ریختن هورمونا از نظر روحیم علاوه بر جسمی خیلی بهم میریزم یکیش این بی خوابی های شبانه و از اون ور خوابیدن تا لنگه ظهره که واقعا ریتم زندگیو بهم میریزه برای سلامتیه بدن هم که اصلا خوب نیست،دیگه خوابم نمیرفت طبق معمول روزای این دورانم دلشوره و دلهوره داشتم برای سرگرم شدنو فکرو خیال نکردن اومدم نی نی سایت

زندگی که هیچوقت آسون تر نمیشه تو باید یاد بگیری که قوی تر بشی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پسرم بیداره داره تبلت بازی میکنه ای خدا کی خواد این زندگی ما تنظیم بشه پنج سال شد دیگه

کم کم تغییر بده من تو یه دوره شرکت کردم که یه حامی داشتم هر روز باید برنامه روزانه مو میفرستادم یه ماه تکرار شد منم فقط می نوشتم ولی عمل نمیکردم تا اینکه کم کم عادتای بدمو مثله نگا کررن به فیلمای ترکیه اینا رو کنار گذاشتم تا اینکه الان از زندگیم عوض از خودم راضیم فقط شبا خوابم نمیبره که اینم علت داره به فکر هستم اینم درست کنم انشالله که درست بشه دگیه زندگیم اوکی میشه

بچه اولمه ادرین،3کیلو,اب بچه کم شده بود اورژانس با امپول فشار زایمان کردم ده روز جلوتر

از قبل علائمی داشتید ؟بخاطر کم شدن آب بچه میگم منم اینقد میترسم از اینکه کیسه آبم نشتی داشته و نفهمیده باشم ترشحات آبکی داشتید؟؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
فکر و خیال هپیشه درست زندگی کردم با کلی مشکلات خانوادگی راه ددست رو همش رفتم و فقط درس خوندم الانم ...

اتفاقا یکی ازدوستام تاهشتم خونده الان ۱۸ سالشه اززندگیشم بع شدت راضی شوهرش واقعا مردخوبیه الانم تازه فهمیده باردار میگه میخوام بخاطره بچم شروع کنم خوندن یه درس آسون تا دیپلم یافوق دیپلم منم بهش میگم بیخیال بابا درس چی کشک چی وقتی نمیخوای کارکنی توگوشش نمیره😑😑😑

بچه اولمه ادرین،3کیلو,اب بچه کم شده بود اورژانس با امپول فشار زایمان کردم ده روز جلوتر

تکونای بچه کم شده بود؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
😑😑😑دقیقا منم الان دارم میخونم معلوم نیس به کدوم امید 

خیلی ناراحتم..خیلی..کسی که از ۱۲ سالگی دوست پسر های مختلف داشت و تجدید میشد هم سوهر کرده چند ساله هم سرکار میره با پارتی..

من مشکلات خانوادکی شدیدی داشتم معده درد داستم با بدبختی درس میخوندم شاگرد اول بودم سمت پسر نمیرفتم و از خدا یه چیز میخواستم درس و کار که اونم بهم نداد..من موندم و یه مدرک و بیکاری و افسردگی و شکست عشفی

خدا کجاست؟

تصمیم گرفتم تا جایی که میشه نسبت به اتفاقات مقاومت نکنم و به زندگی لبخند بزنم😊 بزرگ ترین نعمت دوست 
ای جونممم😍😢😢 دلم تنگ شد واسه اون روزام.حس و حال تکرار نشدنی و فراموش نشدنی.اصلا خسته نشو خب؟فقط ب ...

اتفاقا سه شبه نخوابیدم  امشبم باز بغلش کردم الان تو بغلمه هی نق میزنه تکونش میدم میخوابه، 

اتفاقا یکی ازدوستام تاهشتم خونده الان ۱۸ سالشه اززندگیشم بع شدت راضی شوهرش واقعا مردخوبیه الانم تازه ...

هرر کی عشق و حال کرده الان راصیه...کسایی رو دیدم هفتگی دوست مسر عوص میکردن الان من به گرد پاشونم نمیرسم

تصمیم گرفتم تا جایی که میشه نسبت به اتفاقات مقاومت نکنم و به زندگی لبخند بزنم😊 بزرگ ترین نعمت دوست