2777
2789

فکر و خیال

هپیشه درست زندگی کردم با کلی مشکلات خانوادگی راه ددست رو همش رفتم و فقط درس خوندم الانم کار نیس و اونایی که حتی پنمم ابندایی تجدید میشدن هم شوهر کردن هم کار دارن

تصمیم گرفتم تا جایی که میشه نسبت به اتفاقات مقاومت نکنم و به زندگی لبخند بزنم😊 بزرگ ترین نعمت دوست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه اشکالی داره مامانته خوب اگه خونتون بزرگه و جا دارید تحمل کن یه کم 😘

حالا برن دلم برتشون تنگ میشه ها اما خونه ریخت و پاش کلا دلم ارامش میخادداداشم تا ۳صبح بیداره لامپ روشن تو این سرما پنحره بتز میکنه درصورتی که شوهرم از سرما داره میلرزه .گوش نمیده.و...

ی موقع ترورت نکنم😂😂 میخام بدونم کجا بارون میزنه امکان داره سمت ماهم بزنه

ما هم شمال غربیم شهرستان میاندواب اینجا از دیروز داره بارون میباره

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

والا یکی از دوستام ۱۸ سالش بعد ازدواج کرده البته کلاس هشتم ترک تحصیل کرده الان میگه میخواد بخونه فقط بخاطره اینکه تومدرسه بچش سربلند شه چون نیگه دوست ندارم کارکنم فقط میخوام مدرک بگیرم میگه نمیدونم چه رشته ای برم که آسون باشع منم برده توفکر🤔🤔🤔

تن لشم  خوابش نمیبره شبا

اینو خوب اومدی خدایی 😒😒 منم خوابم نمیبره بزور دو که اونم امشب اینجوری شد

یه جا خوندم از غلبه بلغمه احتمالا روزا دوست داری بخوابی ؟

رشد ناخونات کمه ؟

بی حوصله و کسلی ؟

خودت بگو ؟

ما هم شمال غربیم شهرستان میاندواب اینجا از دیروز داره بارون میباره

خوشبحالتون😍

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.