2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 115 پست
انشالا که حال دلت خوب بشه..نمیشناسینش اول ک رمز خودشو نمیگ ولی اگ من رمز عوض کنم کتکم میزنه اصلا کار ...

عزیزم چرااین اجازه رو میدی بزنتت؟؟!!این خیلی موضوع مهمیه حق نداره کتک بزنه.اولین بارکه اینکارو کرد باید ی دعوای گنده درست میکردی خودتو میزدی به حال خراب میبردتت دکتراونجا میکفتی کتک خوردم.و به خانواده ها میگفتی هیچ مردی حق نداره زنشو بزنه.توروخدا پیگیرباش اجازه نده بزننتت.چندسالته چتدوقته ازدواج کردی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار میتونم بکنم؟من باباومامانم هرکدوم سرشون ب زندگی خودشون گرمه داداشم ندارم..بابامم هم اعتیادداره هم پاش خرابه به زور راه میره دیگ ابن دوره زمونه هم دایی و عمو هم کاری ب ادم ندارن..کسی نیس پشتم دربیاد

۲۱سالمه..۲سال و ۲ماهه

خوب به خانواده همسرت بگو.دوست بودی باهمسرت؟کجازندگی میکنی؟یااگه اونام کاری برات نمیکنن هربارکه اینکارو کرد برو بیمارستان بگو حالم بده تا مجبورباشه ببرتت اگه چندبارببره و پول خرج کنه یادمیگیره نزنتت.درمانگاه دولتی نرو خصوصی برو پول خرج کنه.وقتی رفتی اونجا بگو باهات چیکار کرده بزار دکتربهش بتوپه

خانوادشم فقط جلوشو میگیرن ولی یه ادمی تو روی بابا ومامانشم وایمیسه..اون دفعه ک تو پارکینگ توماشین درارد قفل کرده بود نمیدونم چیکارمیکرد مامانش بخاطر من باهاش دعواش شد اونم ول کرد رفت بعدم اصلا اهمیت نداد..تو بارداری هم منو میزد

خانما..نمیدونم فهمیده نمیدونم چی..ولی خیلی مواظبه از اون روز تاحالا شرایطش جورنشد تاامروز گوشی گذاشتم زیر کمد چون کنار کمد میخوابه ولی رفت ی طرف دیگ دراز کشید گوشیشو دراورد..دیگ جوری سرم اومده ک میخوام کمد اتاقمونوسوراخ کنم با پیچ گوشتی..گوشیو بزارم تو کشو ک دیگ اصلا پیدا نباشه..کمدم مشکیه تو شب پیدا نیس

خانما..نمیدونم فهمیده نمیدونم چی..ولی خیلی مواظبه از اون روز تاحالا شرایطش جورنشد تاامروز گوشی گذاشت ...

نه بابا این چه کاریه بالاخره میبینه بعدا.نامحسوس کنترل کن مثلا وانمودکن داری میری اشپزخونه وقتی اون پشتشه بعد نرو یکم دورتر ازش حالت دستشو ببین.یااینکه بشین کنارش وانمود کن تی وی میبینی سرتو اصلا نچرخون سمت گوشی زیرچشمی نگاه کن

خانما..نمیدونم فهمیده نمیدونم چی..ولی خیلی مواظبه از اون روز تاحالا شرایطش جورنشد تاامروز گوشی گذاشت ...

عزیزم توروخداباخودت اینطورنکن 

بذارهرغلطی میخوادبکنه بهش اهمیت نده توروخدافکراحساس وآرامش خودت باش مگه توچه گناهی کردی تواوج جوونی صبح تاشب همش توشک واسترس بلشی اخه مگه اون تحفه چیه که به خاطرش داری خودت رونابودمیکنی

فکرکن صددرصدخیانت میکنه پس دیگه جستجونکن فقط خودت عذاب میکشی

یه فکردیگه کن حالامثلا فهمیدی ودستش روشد چکارمیکنی ؟؟دعواوقهرپیش میادشایدم خدای نکرده فکرطلاق افتادی پس اول جای پای خودت رومحکم کن به این فکرکن که بچه ات هنوزخیلی کوچولوئه پس تادویایک سال دندون روجگربذارتابچه بزرگ شه

نه بابا این چه کاریه بالاخره میبینه بعدا.نامحسوس کنترل کن مثلا وانمودکن داری میری اشپزخونه وقتی اون ...

وای خداخیلی بدحالیه خیلی این وضعیت عذاب اوره

امشب رفتم فروشگاهمون دیدم همه مشتری های خانوم خوشگل وخوشتیپ میومدم باشوهرم گرم میگرفتن واحوال پرسی میکردن اونوقت من همش خودمومقایسه  میکردم😢😢😢

وای خداخیلی بدحالیه خیلی این وضعیت عذاب اوره امشب رفتم فروشگاهمون دیدم همه مشتری های خانوم خوشگل وخ ...

ای بابا ناراحت شدم با مقایسه چیزی حل نمیشه که.والا خسته شدم بخدا دیگه منم.

سلام..رمز گوشیوفهمیدم پیامشونودیدم..میدونین با کیه؟بادخترداییشه باکسی که من بدبخت چقدبهش اعتماد داشتم..میگفتن بعضیا ک ایناقبلا همو دوس داشتن یا باهم حرف میزدن ولی شوهرم میزد زیرش الان دیگ خودم سردستشوگرفتم..لطفا بیاین کمک میخوام