بعدازاونم باز رفته بود تو پارکینگ ویس میفرستاد راجع ب اینکه چه جور همه پیاما پاک بشه ک کسی نبینه بازم گف برا دوستمه..خیلی ازم سردشده یه پسر ۴ماهه دارم نمیدونم چیکارکنم هروقتم راجع ب این موضوع حرف میزنیم سروصدا راه میندازه یاکتک کاری..راستی بگین که به جای اختیاری والزامی چی بنویسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرت چرایه مردمتاهل عضوکانال زن های صیغه ای میشه؟؟یعنی به فکرصیغه کردنه ؟؟نمیشه ازخودش بپرسم میدو ...
نمیدونم والا شاید کنجکاوی شاید نداشتن رضایت از زندگی زناشویی. منکه باشم نمیتونم توخودم نگه دارم و اگه میدونی که ناراحت میشه ی جوری نشون بده که انگار اتفاقی دیدی.مثلا کنارش بشین بگو تل رو بیار عکس پروفایلمو ببین خوبه یا نه بعد یهو بگو عه این چه کانالیه و فلان.
بچها امروز روانشناس بهم گفت افسردگی شدید و اضطراب شدی دارم جوری که اگه همینجوری بمونم حتما باید دارو مصرف کنم از روی جواب تست شخصیتیم اینو گفت و تمام علائمی که میگفت رو من دارم.من قبلا خیلی شاد بودم دعا کنید برام حال روحیم خیلی داغونه از درون لِه شدم
انشالا که حال دلت خوب بشه..نمیشناسینش اول ک رمز خودشو نمیگ ولی اگ من رمز عوض کنم کتکم میزنه اصلا کاری نداره جلو ده نفرم باشه بددهنی میکنه و میزنه..بعدم انقد حواس جمع هس ک اون روز پسرعموش ک یه پسر ۱۰ساله هس رفته بود پیشش نشسه بود نزاشت رمزشو ببینه گوشیو گرفت این طرفش رمز زد..من مطمئن مطمئن شدم ک کسیو داره ولی نمیتونم ثابت کنم