2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام..امشب باز گوشیو گذاشتم همونجا ولی اصلا گوشیشو درنیاورد ک باهاش کارکنه..خواسم بزارم کنار تخت و اینا بازم از شانسم سرزده رسید دیگ هربهانه ای ادردم از اتاق نرفت بیرون ک بتونم بزنم روفیلم بزارم اونجا..از دیشب تاحالا همش ی چیزی میشه ک نمیشه

به نظرت چرایه مردمتاهل عضوکانال زن های صیغه ای میشه؟؟یعنی به فکرصیغه کردنه ؟؟نمیشه ازخودش بپرسم میدو ...

نمیدونم والا شاید کنجکاوی شاید نداشتن رضایت از زندگی زناشویی. منکه باشم نمیتونم توخودم نگه دارم و اگه میدونی که ناراحت میشه ی جوری نشون بده که انگار اتفاقی دیدی.مثلا کنارش بشین بگو تل رو بیار عکس پروفایلمو ببین خوبه یا نه بعد یهو بگو عه این چه کانالیه و فلان.

سلام..امشب باز گوشیو گذاشتم همونجا ولی اصلا گوشیشو درنیاورد ک باهاش کارکنه..خواسم بزارم کنار تخت و ا ...

چرا رمزشو بهت نمیگه واقعا خیلی کارش زشته.مگه چیز قایمکی دارید اخه.بنظرم محکم و قاطع بگو مخفی کاری نداریم پس هردومون باید رمز گوشی همدیگرو بدونیم.بگو اینجوری من احساس بدی دارم

بچها امروز روانشناس بهم گفت افسردگی شدید و اضطراب شدی دارم جوری که اگه همینجوری بمونم حتما باید دارو مصرف کنم از روی جواب تست شخصیتیم اینو گفت و تمام علائمی که میگفت رو من دارم.من قبلا خیلی شاد بودم دعا کنید برام حال روحیم خیلی داغونه از درون لِه شدم

نمیدونم والا شاید کنجکاوی شاید نداشتن رضایت از زندگی زناشویی. منکه باشم نمیتونم توخودم نگه دارم و اگ ...

رابطه مون خیلی خوبه همیشه راضیه

آخه چندباربرای چیزای دیگه گیردادم دیدم مخفی کاریش بیشترشده

تلگرامش نصب گوشیمه  هرچی چت کنه وهرجابره میبینم میترسم بفهمه ناراحت شه بدون اینکه بفهمه حذفش کردم اون کانال و

😢😢😢😢

سلام..امشب باز گوشیو گذاشتم همونجا ولی اصلا گوشیشو درنیاورد ک باهاش کارکنه..خواسم بزارم کنار تخت و ا ...

بزارتوجمع وقتی داره گوشیش رونگاه میکنه بسپری خواهرت یابرادرت کناردستش باشن بفهمن رمزوبهت بگن

ولی فکرکنم قسمت نیست نگاه کنی یه مدت بیخیال شو

انشالا که حال دلت خوب بشه..نمیشناسینش اول ک رمز خودشو نمیگ ولی اگ من رمز عوض کنم کتکم میزنه اصلا کاری نداره جلو ده نفرم باشه بددهنی میکنه و میزنه..بعدم انقد حواس جمع هس ک اون روز پسرعموش ک یه پسر ۱۰ساله هس رفته بود پیشش نشسه بود نزاشت رمزشو ببینه گوشیو گرفت این طرفش رمز زد..من مطمئن مطمئن شدم ک کسیو داره ولی نمیتونم ثابت کنم