2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن

631 بازدید | 55 پست

خانما من چن شب پیش نامزدی برادرشوهرم.نشون بردیم بعد کلی براش خرید کرده بودند و کلی کادو من خودمم براش کادو خریدم.برا من هیچ کدوم ازینا نیوردن یه روسری تو پلاستیک بایه اینه کوچولو.من گفتم حتمن اونموقع رسمشون نبوده.ولی از دهن خواهرش در رفت گف برا منم اوردن درصورتی که اون دوسال قبل از من بوده.خیلی دلخور شدم.به نظرتون به روشون بیارم؟خدا شاهده من اصلن ادم حسودی نیستم قضاوتم نکنید فقط خودتونو بذارید جای من.

ب روشون بیاری اتفاق خاصی میفته؟اون دوران برمیگرده؟

نه عزیزم

بیخیااااالشون فدات😘

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم نگو گذشته ها گذشته ولشون کن بابا 

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 
تو منی یا من توام؟ شوهرم به روشون آورد.ولی انگار نه انگار تازه موقع عروسیشم رفتن واسش کالا برداشتن ...

دلم خیلی شکسته خواهر.شوهرم میگه بذار بگم میگم ولش کن.فک.میکنن حسادت کردم

الان زمان بدیه برای گفتن این گلایه ..جاری داری..اون وقت برچسب حسادت بهت می چسبونن...

تو همه خانواده ها همچین چیزی هست 

بی خیالش شو

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

میدونیم حسود نیستی اما اونا اونجوری فکر میکنن 

سال ۸۷ به زنداداش بزرگم ۱ میلیون شیربها دادیم سال ۹۲ به زنداداش کوچیکم ۴ میلیون  حالا بزرگه اومد چرا به اون ۴ میلیون دادید باید ۱ میلیون میدادید

چیشد فقط نشون داد حسودی میکنه 

خودمو که نگم هیچی برام نیاوردن هیچی اما سکوت کردم از خدا خواستم 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
دلم خیلی شکسته خواهر.شوهرم میگه بذار بگم میگم ولش کن.فک.میکنن حسادت کردم

حسادت نیست.عقده میشه واسه ادم.من به شوهرم گفتم مگه من بی کس و کار بودم که واسه من کاری نکردن.تازه بهم گفتن بیا کمک کن وسسله هاشو کادو کنیم.اون لحظه چنان آهی کشیدم.قربون خدا برم همون عروس گذاشت تو کاسشون

🍁