2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 55 پست
خودمم ازین میترسم بهم بگن حسادت کرده.

آخه اونا الان نامزدن...اوقات خودت هم تلخ می شه ..

فعلا که شما و جاریتون همدیگر رو نمی شناسید و ممکنه به گوشش برسه که قطعا می رسه و خیالات بد پیش خودش می کنه

شما حرف اون موقع رو باید همون موقع می گفتی ...نگفتی حالا ولش کن

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
این فرق قیمتو ادم میتونه درک.کنه.اینکه بی ارزش حسابت کنن سخته گلم

من اونو مثال زدم وگرنه خیلی اتفاقا افتاد و بزرگه دخالت کرد اسمش حسود دراومد که بخوام بنویسم دفتر ۱۰۰ برگم کم میشه 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت نیست.عقده میشه واسه ادم.من به شوهرم گفتم مگه من بی کس و کار بودم که واسه من کاری نکردن.تازه به ...

من خودم رفتم با کلی ذوق و شوق براش کادو خریدم ت وجعبه خوشکل گذاشتم گفتم خوب من10 سال پیش بودم اونموقع حتمن بلد نبودن.وقتی خواهرشوهرم گفت اتیش گرقتم.منم میگم مگه من بی کسو کار بودم.جاری اولیم گفت برا منم همهدچی اورده بودن اونوچن ماه قبل من بود.اصلن نمیتونم هضمش کنم

من خودم رفتم با کلی ذوق و شوق براش کادو خریدم ت وجعبه خوشکل گذاشتم گفتم خوب من10 سال پیش بودم اونموق ...

منم ده سال پیش بودم

عزیزم ۱۲ سال پیش واسه داداشم سنگ تموم گذاشتیم

مگه میشه رسم نباشع

همه جا رسمه

🍁
منم ده سال پیش بودم عزیزم ۱۲ سال پیش واسه داداشم سنگ تموم گذاشتیم مگه میشه رسم نباشع همه جا رسمه

من ساده بودم چمیدونستم.بعدش شوهرم برام جبران کرد خداییش.ولی اینکارشون مونده رودلم

من ساده بودم چمیدونستم.بعدش شوهرم برام جبران کرد خداییش.ولی اینکارشون مونده رودلم

خواهرشوهره منم گفت خب شوهرت واست جبران کرد

فقط ماس مالی کردن

منم اون نوقع یه دختره مجرد بودم.آبرو داشتم پیش خونوادم.خودمم هزارتا امید داشتم

خدا نگذره ازشون

🍁
خواهرشوهره منم گفت خب شوهرت واست جبران کرد فقط ماس مالی کردن منم اون نوقع یه دختره مجرد بودم.آبرو ...

منم ازشون نمیگذرم.خیلی حالم بده😭😭😭احساس بی ارزش بودن میکنم با اینکه چیزی کم نداشتم

راس میگی ولی خیلی دلم شکست مگه من چی کم داشتم

به این فکر کن که شاید زمان تو دستشون تنگ یوده خودتو قانع کن فقط به زندگیت فکر به امتیازهلی خوب همسرت

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت