2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 55 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به این فکر کن که شاید زمان تو دستشون تنگ یوده خودتو قانع کن فقط به زندگیت فکر به امتیازهلی خوب همسرت

اخه میدونم که نبوده .من شوهرم کل هزینه هارو داده اونموقع.😭😭😭😭

اخه میدونم که نبوده .من شوهرم کل هزینه هارو داده اونموقع.😭😭😭😭

شاید با همسرت لج داشتن یا نمیدونم هرچی هست هنوز اشنایی کاملی ازتون نداشتن کمی کسری تو ندیدن که این کارو‌کرده باشن ولشون کن به زندگیت فکر کن اینا گذراس مهم زندگیت با همسرته

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت
نمیدونم واقعن.انگ حسادت نمیزنن بهم

تو برات مهم نباشع به روی خودت هم نیار ولی شوهرت می تونه بهشون بگه بگه چرا برا زن من اینکارهارو نکردید 

هرچند دیگه کاری که شده ولی لااقل بدونن شما ها میدونید چقدر فرق گذاشتن بین عروس ها

من چی بگم والا    برای جاری بزرگم   بهترین باغ تالار و گرفتن بهترین خرید عروس    جاری کوچیک ترهم    خیلی خرج کردن و دوبار تالار    واسه عقد و عروسی    نوبت من که شد  تو خونه عروسی میخواستن بگیرن    منم دلم شکست  گفتم نمیخوام  وقتی ارزشی برام قائل نیستین عروسیتون هم نمیخوام   واسه عقد هم  نه خرید عروسی نه لباسی  فقط ی سرویس سبک  شوهرم گرفت که تا یک سال قسطشو  میداد تا اخر عمرم  عقده شده واسم  هیچ وقت فراموش نمیکنم   ولی خدای من جوابشون داد  جاری کوچیک بیشتر یک سال زندگی نکرد 

من چی بگم والا    برای جاری بزرگم   بهترین باغ تالار و گرفتن بهترین خرید عروس   ...

میفهمم چی میگی.برا جهزیه من فقط گفتن.ما چهار تیکه میخریم.برا این سرویس چوبم قبول کردن با ماشین لباسشویی.