خانما من چن شب پیش نامزدی برادرشوهرم.نشون بردیم بعد کلی براش خرید کرده بودند و کلی کادو من خودمم براش کادو خریدم.برا من هیچ کدوم ازینا نیوردن یه روسری تو پلاستیک بایه اینه کوچولو.من گفتم حتمن اونموقع رسمشون نبوده.ولی از دهن خواهرش در رفت گف برا منم اوردن درصورتی که اون دوسال قبل از من بوده.خیلی دلخور شدم.به نظرتون به روشون بیارم؟خدا شاهده من اصلن ادم حسودی نیستم قضاوتم نکنید فقط خودتونو بذارید جای من.
اخه میدونم که نبوده .من شوهرم کل هزینه هارو داده اونموقع.😭😭😭😭
شاید با همسرت لج داشتن یا نمیدونم هرچی هست هنوز اشنایی کاملی ازتون نداشتن کمی کسری تو ندیدن که این کاروکرده باشن ولشون کن به زندگیت فکر کن اینا گذراس مهم زندگیت با همسرته
من چی بگم والا برای جاری بزرگم بهترین باغ تالار و گرفتن بهترین خرید عروس جاری کوچیک ترهم خیلی خرج کردن و دوبار تالار واسه عقد و عروسی نوبت من که شد تو خونه عروسی میخواستن بگیرن منم دلم شکست گفتم نمیخوام وقتی ارزشی برام قائل نیستین عروسیتون هم نمیخوام واسه عقد هم نه خرید عروسی نه لباسی فقط ی سرویس سبک شوهرم گرفت که تا یک سال قسطشو میداد تا اخر عمرم عقده شده واسم هیچ وقت فراموش نمیکنم ولی خدای من جوابشون داد جاری کوچیک بیشتر یک سال زندگی نکرد