2777
2789

دست بزن داره  شدید عصبیه چند روزه پسرم مریضه 

میگه تقصیر توعه مریض شده توی همه چی دخالت میکنه حتی تو پیش پا افتاده ترین چیزا اون شب پسرم مریض بود  هی پا میشد گریه میکرد ساعت ۴ صبح پاشده بلند داد میزد خفه شو پسرمم بیشتر گریه میکرد یمدت پسرم جیغ میزد بهم میگفت تو جیغ زدنو انداختی تو سرش هرچی تو خونمون خراب میشه به خاطرات میپیونده دوش خونمون ۶ ماه بود خراب بود نمیخرید اخر بابام ی دوش داد بهمون اونم خودم نصبش کردم دوهفته تمام خونه بود الکی میگفت بخاطر کرونا نمیرم سرکار اونش ب کنار یه کمک کوچیک بهم نداد همش میزنه تو سرم مادرت چرا  نمیاد کمک خسته شدم دیگه 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حموممون دعوامون شد مشت زد تو در شکست پایینش باز شد الان ازین سوسکای کوچیک گذاشته صبح اومده بهم میگه مبلای جهازتو بذار تو دیوار بفروش یکیو بیارم سم بپاشه میگم چ ربطی ب مبل داره تقی ب توقی میخوره مبلارو بفروش یخچالو بفروش ویترینو بفروش

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

آدم نیست اسم آدمو با این رفتارها خراب نکن

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
توبه چنین موجودی میگی آدم

تا الان فکر میکردم ایراد از منه حالا ک اینارو نوشتم دیدم چقدر بدی داره واقعا