2777
2789
عنوان

شما بودین از همچین آدمی جدا میشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 35 پست

بعد میگه اگه سوسک بره تو گوش بچم تخم بذاره باید شلو شول بری خونه ننت یعنی کتکت میزنم منم گفتم گوه خوردی منو بزنی مگه شهر هرته اون گفت من گفتم اخر گفت برو کاپشنمو بیار گفتم خودت برو اومد با در قابلمه زد تو دستم الان زخم و کبود شده 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواست بزنه تو سرم دستمو گرفتم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
تا الان فکر میکردم ایراد از منه حالا ک اینارو نوشتم دیدم چقدر بدی داره واقعا

بنطرم یه مشاور برو نازنین.

خانومای اینجا گاهی احساسی میشن و شاید تصمیم درست نتونن بگیرن

هرگز کارای همسرتونو توجیه نمیکنم ولی شاید راه حلی باشه❤

همون جمله اول کافیه واسه جدایی 

شما با یه روانی زندگی می‌کنی 

مگه میشه موند با این آدم ؟!

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
وای خدا صبرت بده عزیزم چرا از این موجود بچه دار شدی؟؟؟؟سنتم که خیلی کمه از یه مشاور خوب کمک بخواه 😔

نمیخواستم حامله شم ولی ب حرفم گوش نمیداد هی میگفتم جلوگیری کن زیاد اورژانسی خوردم دیگه  اثر نداره ولی هر دفعه کار خودشو میکرد 

اعتیاد داره؟

ن

عزیزم اگه میدونی خانوادت پشت و حامیتن و میدونی جات از اینجایی که هست بهتره اقدام کن چون بعضی خانواده ها واقعا نمیشه روشون حساب کرد بعدا پشیمون نشی که چرا خودتو خار کردی همه بهم تیکه میندازن و فلان اول سعی کن شوهرتو درست کنی با هر ترفندی که شد مشاوره با زبون نرمی اگه نشد فکر طلاق کن چون بچه داری اینا رو میگم هیچوقت عجپلانه تصمیم نگیر اینجام هرچی میشه میگن طلاق طلاق بدون فکر اول خودت برو از یه مشاور خوب مشاوره بگیر بعد اقدام به هرکاری که میخوای بکنی بکن

تا حالا چطور دووم اوردی ، اول با وکیل صحبت کن، چون با این اوضاع درست نیست که پسرت پیشش بمونه 

میاد معذرت خواهی  میکنه من احمقم خر میشم ولی دیگه  خسته شدم مادرش میگه  مقصر تویی عصبانیه جوابشو نده

پس برای چی میگه وسایلای خونه رو بفروشیم. عجب ادمیه

نمیدونم والا منم تو کارش موندم

عزیزم اگه میدونی خانوادت پشت و حامیتن و میدونی جات از اینجایی که هست بهتره اقدام کن چون بعضی خانواده ...

اگه بود ک تو این سن اونم با آشنایی کم هیچ وقت  راضی به  ازدواج نمیشدم🙂متاسفانه خونه بابامم کم کتک نخوردم

نمیخواستم حامله شم ولی ب حرفم گوش نمیداد هی میگفتم جلوگیری کن زیاد اورژانسی خوردم دیگه  اثر ندا ...

عزیزم هیچکس نمیتونه کمک بزرگی بهت بکنه جز خودت پس خودت باید درست تصمیم بگیری البته گفتم سنت خیلی کمه 

حتما از یه مشاور خوب کمک بگیر ۱۴۸۰ هم مشاوره رایگان داره زنگ بزن اگه دوست داشتی هنوز خیلی راه رو باید بدی باید زندگی کنی یه تصمیم درس از حالا بگیر تا دیر نشده. 

اگه بود ک تو این سن اونم با آشنایی کم هیچ وقت  راضی به  ازدواج نمیشدم🙂متاسفانه خونه بابام ...

پس عزیزدلم با این شرایط اول یکم فکر کن بیشتر سعی کن با کمک یه مشاور حرفه ای بتونی اخلاق شوهرتو درست کنی بخدا برادرشوهر من مشروب خور بود اهل دعوا و چاقو کشی قلیون همه چی بود موقع ای که عقد کرد نامزدش یه کاری کرد الان نمازم میخونه همه تشویقش کردن بخوای تغییرش بدی میشه زن یه قدرت نفوذ بالایی داخل مرد داره اول سعی خوتو بکن اخرین مرحلع فکر طلاق بکن بخئا بعدش هیچ چی بهتر نمیشه بلکه بد ترم میشه 

چند سالت بود ازدواج کردی؟

من 13سالم بود عقد کردم الانم 17سالمه

2790
2778
2791
2779
2792