2777
2789
عنوان

تنهام

127 بازدید | 15 پست

خیلی تنهام شوهرم سرده ساکته شباهم دوشبه که تنها میره تو هال میخوابه احساس افسردگی میکنم خیلی خیلی ناامیدم دلم میخواد بمیرم خستم من خیلی شاد و سرزندم همیشه به خودم میرسم موهامو رنگ میکنم تو خونه ارایش ملیح میکنم هیچ وقت خودم و خونه نامرتب نیستیم درس میخونم اعصابم ارومه و تند مزاج نیستم زندگی خوبی داریم فقط شوهرم منطقیه و بی احساس اهل هدیه و حرفای عاشقانه و محبت نیست از س..خشک و تنهایی بعدش خستم همیشه ساکته و تحمل شنیدن حرفامم نداره من هنرمندم نقاشی میکشم شب شعر میرم ولی اون نه نقاشیامو نگاه میکنه و نه شعرامو گوش میکنه از لحاظ روحی خستم

چقد روحت لطیفه😍💛

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینهایت خوش اخلاقه ولی با بچه چطوری درس بخونم

عزیزم ، شما که اینقدر خانومی و زرنگی و میگی به خودت می‌رسی ،،، میتونی حتی با وجود بچه درس بخونی ، درسته سخته اما غیر ممکن نیست ، آیا زندگیت مهم تره یا درست؟؟؟ اگه خدای نکرده این سردی ادامه پیدا کنه و به نابودی و فروپاشی منجر بشه خوبه یا درس و بچه باهم و یک زندگی گرم ؟ کدومش ؟ اگه واقعا شوهرتون خوش اخلاقه که یک نعمته پس زندگیت رو بچسب و برای گرم شدنش تلاش کن ، به نظرم با وجود بچه زندگی ازین رو به اون رو میشه 🥰🥰🥰🙏🙏

عزیزم ، شما که اینقدر خانومی و زرنگی و میگی به خودت می‌رسی ،،، میتونی حتی با وجود بچه درس بخونی ، در ...

سعی میکنم از لحاظ فکری و جسمی خودمو اماده کنم تا یکسال اینده و اگر مطمعن بودم بعد اقدام کنم

ان شالله ک مشکلت حل بشه ولی عزیزم مردا خیلی چیزارو بلد نیستن باید هر چی میخای بهش بگی و یاد بدی

این تاپیکم قدیمیه الان انقدر همه چیز خوبه که فقط میشه گفت کار خداست و بس