2777
2789
عنوان

تنهام

127 بازدید | 15 پست

خیلی تنهام شوهرم سرده ساکته شباهم دوشبه که تنها میره تو هال میخوابه احساس افسردگی میکنم خیلی خیلی ناامیدم دلم میخواد بمیرم خستم من خیلی شاد و سرزندم همیشه به خودم میرسم موهامو رنگ میکنم تو خونه ارایش ملیح میکنم هیچ وقت خودم و خونه نامرتب نیستیم درس میخونم اعصابم ارومه و تند مزاج نیستم زندگی خوبی داریم فقط شوهرم منطقیه و بی احساس اهل هدیه و حرفای عاشقانه و محبت نیست از س..خشک و تنهایی بعدش خستم همیشه ساکته و تحمل شنیدن حرفامم نداره من هنرمندم نقاشی میکشم شب شعر میرم ولی اون نه نقاشیامو نگاه میکنه و نه شعرامو گوش میکنه از لحاظ روحی خستم

چقد روحت لطیفه😍💛

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بینهایت خوش اخلاقه ولی با بچه چطوری درس بخونم

عزیزم ، شما که اینقدر خانومی و زرنگی و میگی به خودت می‌رسی ،،، میتونی حتی با وجود بچه درس بخونی ، درسته سخته اما غیر ممکن نیست ، آیا زندگیت مهم تره یا درست؟؟؟ اگه خدای نکرده این سردی ادامه پیدا کنه و به نابودی و فروپاشی منجر بشه خوبه یا درس و بچه باهم و یک زندگی گرم ؟ کدومش ؟ اگه واقعا شوهرتون خوش اخلاقه که یک نعمته پس زندگیت رو بچسب و برای گرم شدنش تلاش کن ، به نظرم با وجود بچه زندگی ازین رو به اون رو میشه 🥰🥰🥰🙏🙏

عزیزم ، شما که اینقدر خانومی و زرنگی و میگی به خودت می‌رسی ،،، میتونی حتی با وجود بچه درس بخونی ، در ...

سعی میکنم از لحاظ فکری و جسمی خودمو اماده کنم تا یکسال اینده و اگر مطمعن بودم بعد اقدام کنم

ان شالله ک مشکلت حل بشه ولی عزیزم مردا خیلی چیزارو بلد نیستن باید هر چی میخای بهش بگی و یاد بدی

این تاپیکم قدیمیه الان انقدر همه چیز خوبه که فقط میشه گفت کار خداست و بس