2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 39 پست
ازشون شکایت کن هم بخاطر کتک هم بخاطر فحش ،اگه یه جا زندگی میکنین همینو بهونه کن و سریع از شوهرت بخوا ...

این چه مشاوره ای هست که میدی . عوض این که تشویق ب صلح کنی تو این اوضاع حساسش بنده خدا

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگی از پنجره رفتن پس چجور پدر شوهرت میگه درو باز کردی میگفتی تو باز نکردی

در حیاط من باز کردم...ک حتی اگر منم باز نمیکردم طبقع سوم باز میکرد

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
این چه مشاوره ای هست که میدی . عوض این که تشویق ب صلح کنی تو این اوضاع حساسش بنده خدا

هه برا چی باید صلحححححح کنه عجججججبااااا همین امثال شما اینقدر بعضیاااا رو پروووو کردن که هرکار دلشون میخواد سر بقیه میارن به چه حقی زده تو صورت زن حامله مردیکه نفهم امثال شما باعث شدن زن ضعیف و کتک خور باشه و حقشو ببخشه و کوتاه بیاد این فرهنگ غلط رو به دیگران ترویج نکنید حقتون رو بگیرید درضمن من مشاور نیستم که مشاوره بدم ولی وکالت خوندم و میگم باید آدم از حقش نگذره و به ایشونم پیشنهاد دادم 

آهان دستش بشکنه که زده تو صورتت مرتیکه خر

سپردمش بخدا.....ھمون شب انقدر قلبم درد گرفت ک حرص خوردم ک حالم بدشد رفتم بیمارستان آمبولانس اومد درخونمون و اینا براشون مھم نبود؟

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
چون فھمیدن بچم دخترع و اوناپسر دوسدارن،،،،ھرکارمیکنن بچم سقط بشع

دیگه پس کلااااااااا دورشون خط بکش اینا با این تفکرات پوسیده و داغون بیچاره ات میکنن ،بچه ای هم دنیا بیاری تفکرات اینا روش اثر میذاره بی شک

واقعا چرا باید بهش حق بده؟به چه حقی زده تو صورت یه زن اونم عروسش که بارداره

عزیز من هیج پقت تو دعوا ی دو نفر این طوری مشاوره ندید شاید با برخورد احساسی اون یه زندکی بپاشه. معلومه اون اقا بیجا کرده زده ولی باید به نحوی حل کرد این موضوع رو تا اختلاف ها تشدید نشه

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
عزیز من هیج پقت تو دعوا ی دو نفر این طوری مشاوره ندید شاید با برخورد احساسی اون یه زندکی بپاشه. معلو ...

من اصلا مشاوره ندادم.اما کار پدرشوهرشون ۱۰۰٪ اشتباه بوده و امیدوارم خودشونم پشیمون باشن از کارشون

هه برا چی باید صلحححححح کنه عجججججبااااا همین امثال شما اینقدر بعضیاااا رو پروووو کردن که هرکا ...

گل سمانھ جان من تاپای طلاق رفتم وبرگشتم،خیلی تلاش کرد مادرشوھرم ک جدابشیم ولی نمیدونم شایدخاست خدابود ک دوبارع برگشتیم،من ظلم ھای زیادی بھم شدع ک با اینکھ21سالمع اندازع زن50سالع زجرکشیدم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨