2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 39 پست
دوباره این جماعت عقب افتاده حجری به شوهرت بگو به نظرم یه کاری کنه برات اگه واقعا مرده 

شوھرم عاشششششق دخترع و جلو خانوادش ایستاد وگفت بچم فقط سالم باشع!من جنسیتشو تعیین کردم..

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
گل سمانھ جان من تاپای طلاق رفتم وبرگشتم،خیلی تلاش کرد مادرشوھرم ک جدابشیم ولی نمیدونم شایدخاست خدابو ...

عزیزم نباید کنار همچین افردای زندگی کنی ،چرا باید زجر بکشی مگه ما آدما یبار بیش‌تر زندگی می‌کنیم؟؟عمرمون داره تموم میشه  ،سعی کن زندگیتو شاد کنی و با همسرت با آرامش زندگی کنی ،از ادمایی که باعث آزار و اذیتت میشن و پیرت میکنن دوری کن حالا هر کی که میخوان باشن ،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم نباید کنار همچین افردای زندگی کنی ،چرا باید زجر بکشی مگه ما آدما یبار بیش‌تر زندگی ...

با اومدن این فسقلی زندگیمون شیرین شدع و فقط مادرشوھر پارازیت میندازع الانم3روزع خبری ندارم ازش انقدرررر خوبع و الان متاسفانع شرایطشو ندارم ک خونع رھن کنیم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
با اومدن این فسقلی زندگیمون شیرین شدع و فقط مادرشوھر پارازیت میندازع الانم3روزع خبری ندارم ازش انقدر ...

سعی کن هر چه قدر میتونی هزینها رو کم کنی که بتونی خونه رهن کنی بری زودتر انشاالله ،خداروشکر که زندگیتون شیرینه عزیزم به فکر نی نی باش و با همسرت مهربون و عاشقانه برخورد کن دیگه به رفتار زشت اینا فکر نکن که حرص بخوری هم برا خودت بده هم نی نی ،انشاالله بچتو صحیح و سالم بغل بگیری و یه خونه خوشگلم بگیری و عشقتون پایدار باشه خودتو سرگرم کن به کارای اونام فکر نکن اصلا 

سعی کن هر چه قدر میتونی هزینها رو کم کنی که بتونی خونه رهن کنی بری زودتر انشاالله ،خداروشکر که زندگی ...

ممنونم عزیزدلممم،انشاالله دعاکن برام،

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨