سلام،دوستان من باردارم،4ماھمع پریشب مادرشوھرم و ما مھمان بودیم خونھ مادربزرگ ھمسرم.....ھمسرم دوستنداشت بریم و بع مادرش گفت من نمیام کار دارم،،،،،،و ما نرفتیم..پدرشوھرمم چون قھربود نرفت خلاصع من تنھابودم ساعت11شب زنگ آیفون زدن و پسرعموھای مادرشوھرم اومدن دنبال پدرشوھرم کع ببرنش آشتی کنع با پدرزنش....من نمیدونستم ک قھر بودن اونا اومدن و ھرچقدر در زدن پدرشوھر باز نکرد و انقدررررر سمج بودن ک از پنجرع رفتن داخل منم نگران شدم و دیدم پدرشوھرم اومد درو باز کرد و رفتن 2ساعت بعد ک برگشتن درو واسشون باز کردم رفتم جلوو مامان بابای شوھرم و بانگرانی گفتم نگرانت شدم بابا کھ یک آن چنان کوبید توصورتم ک دماغم خون افتاد وو گفت خیلی غلط کردی درو باز کردی واسشون وآبرومو بردی ولی من تقصیری نداشتم و بی اطلاع بودم،مادرشوھرم فرستادع بودشون
این چه مشاوره ای هست که میدی . عوض این که تشویق ب صلح کنی تو این اوضاع حساسش بنده خدا
هه برا چی باید صلحححححح کنه عجججججبااااا همین امثال شما اینقدر بعضیاااا رو پروووو کردن که هرکار دلشون میخواد سر بقیه میارن به چه حقی زده تو صورت زن حامله مردیکه نفهم امثال شما باعث شدن زن ضعیف و کتک خور باشه و حقشو ببخشه و کوتاه بیاد این فرهنگ غلط رو به دیگران ترویج نکنید حقتون رو بگیرید درضمن من مشاور نیستم که مشاوره بدم ولی وکالت خوندم و میگم باید آدم از حقش نگذره و به ایشونم پیشنهاد دادم
واقعا چرا باید بهش حق بده؟به چه حقی زده تو صورت یه زن اونم عروسش که بارداره
عزیز من هیج پقت تو دعوا ی دو نفر این طوری مشاوره ندید شاید با برخورد احساسی اون یه زندکی بپاشه. معلومه اون اقا بیجا کرده زده ولی باید به نحوی حل کرد این موضوع رو تا اختلاف ها تشدید نشه
هه برا چی باید صلحححححح کنه عجججججبااااا همین امثال شما اینقدر بعضیاااا رو پروووو کردن که هرکا ...
گل سمانھ جان من تاپای طلاق رفتم وبرگشتم،خیلی تلاش کرد مادرشوھرم ک جدابشیم ولی نمیدونم شایدخاست خدابود ک دوبارع برگشتیم،من ظلم ھای زیادی بھم شدع ک با اینکھ21سالمع اندازع زن50سالع زجرکشیدم