2777
2789
عنوان

نقش شوهر تو زندگی یه زن؟؟

420 بازدید | 19 پست

تو یه تاپیکی به این جمله برخوردم که خانواده شوهر به عروسشون گفته بودن تو که خانوادت اینجا نیستن مریض شدی کی میخواد ازت مواظبت کنه؟!

خب نقش شوهر تو زندگی اون زن چیه؟ همین که از یه زن کار بکشه استفاده اش رو ببره وقت مریضیش بندازه سر خانواده خودش بگه بردارین وقتی دخترتون خوب شد تحویلش بدین!

ایا واقعا این رفتار عادلانه ایه؟ اگه اینطوریه وقتی هم شوهر ادم مریض شد به خانوادش بگه بیاین پسرتون رو بردارین ببرین هر وقت سالم شد بفرستین بیاد خونه. اگه زن و شوهر بهم قول وفاداری میدن یعنی هر دو باید کنار خوشی و ناخوشی کنار هم، یاور هم باشن چی باعث شده این دیدگاه ناعادلانه شکل بگیره و جا بیفته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نظر شخصی امو میگم..

این تو ایران قانون نانوشته ای نیست..به درک و شعور مرد فقط ربط داره و بس

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

البته به نظر من پدر شوهر اون خانم از سر دل سوزی گفته اینا رفتن بیرون پیک نیک گفته که نرو مریض بشی خوب شوهر که قطعا همیشه خونه نیست و خانوادشم کنارش نیستن  کشی نیست رسیدگی کنه بهشون مادر شوهرم که نمیکنه دیگه

هر گردی گردو نیست‌‌‌...بستگی به شعور و فرهنگ طرف داره...من شوهرم از من با تمام وجودت مراقبت میکنه وقتی مریضم...سوپ درست میکنه...آب هویج میگیره برام و خیلی کارا...و باز هم میگم شعور شعور شعور

بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن خسته تر از آنم که بگویم به چه علت ...

اسی این تفکریه کا خانواده ی شوهر نسبت به عروسشون دارن

حالا شوهر اگه عاقل باشه خودش نقش همسریشو بلده اگرم نه که عقلشو میزاره کنار تو دهن بقیه رو نگاه میکنه

خب هر دو مدلش پیدا میشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
هر گردی گردو نیست‌‌‌...بستگی به شعور و فرهنگ طرف داره...من شوهرم از من با تمام وجودت مراقبت میکنه وق ...

خب افرین به فهم و درک و شعورشون منظورم این نیست که همه اینطوری هستن ولی فرهنگ غالب همینه و این ظلم در حق اون زنه اگه خود شوهر و خانواده شوهر چنین رفتاری رو از طرف عروسشون قبول ندارن خودشون هم نباید چنین رفتار و توقعی داشته باشن.