2777
2789

سلام سلام بچه هاا

بازارِ کار خدمات پوستی و فیشیال بهتره یا رنگ مو؟

از نظر سالن هم قراره پیش بزرگترین و معروف ترین سالنِ شهرمون اموزش ببینم و همونجا هم کار کنم.

ولی نمیدونم کدوم بهتره؟

خدایا...خودت رو از من نگیر..هرکی بخاطر این کاربری یاد می می ناز عزیز افتاد واسشون صلوات بفرسته لطفا:)❤ امیدوارم تمام کاربرانی که از یک تاریخی به بعد دیگه خبری ازشون نشد..و دیگه تاپیک نزدند..حالشون خوب باشه و اونقدر غرقِ خوشبختی شدند که نی نی سایتو به فراموشی سپردن❤ اُمیدوارم بتونم کاربری با شخصیت و مهربون همچون می می نازِ عزیزم باشم:) دوستتون دارم..امیدوارم حالِ دل تک تکتون همیشه خوب باشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کدوم علاقه داری ولی به نظر من رنگ بهتره بعدا مستقل هم میتونی انجام بدی ابزار نمیخواد

هردوشون علاقمه 

برای شروع میخوام یکی ازاین هارو انتخاب کنم 

درهرصورت دراینده دومی رو هم خواهم رفت انشالله☹😍

خدایا...خودت رو از من نگیر..هرکی بخاطر این کاربری یاد می می ناز عزیز افتاد واسشون صلوات بفرسته لطفا:)❤ امیدوارم تمام کاربرانی که از یک تاریخی به بعد دیگه خبری ازشون نشد..و دیگه تاپیک نزدند..حالشون خوب باشه و اونقدر غرقِ خوشبختی شدند که نی نی سایتو به فراموشی سپردن❤ اُمیدوارم بتونم کاربری با شخصیت و مهربون همچون می می نازِ عزیزم باشم:) دوستتون دارم..امیدوارم حالِ دل تک تکتون همیشه خوب باشه❤
من اول کاربری ات رو ندیدم الان دیدم ی لحظه شوک شدم😢😢😢

عزیزم😔

من خودم کاربر می می ناز رو نمیشناسم فقط تاپیک هاشون رو دیدم ولی خیلی دوسشون دارم❤