2777
2789
عنوان

تشییع .........گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم تهرانم ❤️

سه روز پیش تو خوزستان فاجعه شد ۷ نفر اهل یه خانواده تصادف کردن ماشین پرت شد تو کانال اب همه خفه شدن و مردن تصورش زجر اوره بیچاره خانوادهاشون کل خوزستان پر از این خبر شد

بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
منطقه ما زن رو نمیبرن واسه تشییع جنازه الان فهمیدم چه کار درستی میکنیم 😬

ماهم ..کجایی هستین شما

بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
ادما هروقت گذرشون به قبرستان میوفته تلنگر میخورن فقط شما نیستی اکثر ادما اینجورین  به خاطر هم ...

حالت بی ارزشه بیشتر دورو بریام فقط فخر میفروشن....خوشبحالشون.دارندگی و برازندگی.

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
کورد هستیم 

کوردها اهل تعصبن ماهم خوزستانیم همینطورن ودی کار درست همینه ما روز بعدش خانوما میرن سر قبر دفن کردن نمیبینن وگرنه دیوونه میشدن