شما هیچ وقت به مردن ومرگ فکر می کنید ... رفتم تششیع جنازه اینقدرفکرم درگیرشده .. ما آدم ها اینقدرتواین دنیاگناه داریم یعنی خدا ادم رو می بخشه ... چیکارکنیم بخشیده و بدون گناه ازاین دنیابریم ؟
سه روز پیش تو خوزستان فاجعه شد ۷ نفر اهل یه خانواده تصادف کردن ماشین پرت شد تو کانال اب همه خفه شدن و مردن تصورش زجر اوره بیچاره خانوادهاشون کل خوزستان پر از این خبر شد
بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
منطقه ما زن رو نمیبرن واسه تشییع جنازه الان فهمیدم چه کار درستی میکنیم 😬
ماهم ..کجایی هستین شما
بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
کوردها اهل تعصبن ماهم خوزستانیم همینطورن ودی کار درست همینه ما روز بعدش خانوما میرن سر قبر دفن کردن نمیبینن وگرنه دیوونه میشدن