2777
2789
عنوان

من زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 60 پست

به قیافه نیست به اعتماد به نفس ، من یه پسری میشناختم بسیار زیبا رفت با یه دختر از خودش زیباییش کمتر بود یعنی طوری که همه  میگفتن چرا با این دختره ازدواج کردی دختره خیلی خیلی اعتماد به نفس داشت و داره و خودشو زیبا میدونه دیگه کسی به پسره چیزی نمیگفت ، شما هم رو اعتماد به نفست کار کن هیچ کس زشت نیست این خوشگل ها یا آرایش خوب بلدن یا عمل جراحی شدن مثل عروسک شدن خداوند هیچ بنده ای زشت خلق نکرده 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
قصد جسارت ندارم ببخشید ولی گوشم پره از این حرفا اگه به این راحتیا بود که این همه مشاور و بدبختی نیاز ...

یادش بخیر کلاس زبان میرفتم

ی دختر بود

همینجوری ناراحت بود

انقد با دوستم بیرون میبردیم میخندوندیمش

خلاصه بعد پنج شش ماه فراموش کرد

الانم خوبه گاهی زنگ میزنه بهم

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزه دلم  اولا که اون پسرو خیلیای دیگه که دلتوشکستن خیلی غلط زیادی کردن خودشون خیلی تهفه ن؟؟؟ ...

می دونید دیگه برای زشتی غصه نمی خورم. من الان روی تختم داشتم فک می کردم چی منو به اینجا رسوند چی باعث شد اینجوری بدبخت بشم یاد اون حرفا افتاد یاد اون روز افتادم که همه مشکلات و بیماری هام بخاطر اون روز بود 

مشکلش چی بود؟

چند سال با یکی بود

یهو پسره گفته بود می‌خوام ازدواج کنم خدافظ

اولا که فقط پیشم گریه میکرد

بعد دیگه انقد اذیتش کردم ووو.

انقد میرفتیم بیرون 

بعد دیگه کم کم اوکی شد

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
می دونید دیگه برای زشتی غصه نمی خورم. من الان روی تختم داشتم فک می کردم چی منو به اینجا رسوند چی باع ...

بنظر خودت فکر کردن به گذشته ی ازار دهنده چیزی رو درس میکنه؟؟؟

یه چنتا کلیپ انگیزشی نگاه کن  

پیج های مربوط به خدارو تو اینستا چک کن

انقد که زیبان و اهنگ وتصویر دلنشین دارن که ناخوداگاه امیدوار میش اروم میشی

من خودم خیلی استفاده کردم

هیچ ادمی بی مشکل نیس 

هر مشکلی راهی داره 

ناامیدی بدترین مجازاتیه که یه ادم ب سر خودش میاره

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

برای این که قیافه ام درست بشه  خیلی چیزا مصرف کردم که به پاهام صدمه زد از نظر روحی روانی بسیار ...

ببین تو دچار افسردگیه شدید شدی بجای فکر کردن ب زشتی و قشنگی حتما برو دکتر برو مشاوره خیلی کمکت میکنه 

ب خودت بیا لطفا 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
اها چه کار خوبی کردین حال ادم بهتر میشه  هیچ چیز فراموش نمیشه🙃

میشه.

الان از منم سالم تر و خوشحال تره.

البته ۴ سال میگذره دیگه.

شما هم وقتتون رو پر کنین

برین سرکار

ورزش

کلاس

و...

میشه. الان از منم سالم تر و خوشحال تره. البته ۴ سال میگذره دیگه. شما هم وقتتون رو پر کنین ...

چه خوب...

راستش من دوس دارم انجام بدم ولی شرایطشو ندارم الان

اگه مزاحمت نیس میشه درخواستمو قبول کنید یه راهنمایی کوچولو ازتون بگیرم اخه شما همجنسش هستید شاید بهتر بتونید راهنمایی کنید😶

ببین تو دچار افسردگیه شدید شدی بجای فکر کردن ب زشتی و قشنگی حتما برو دکتر برو مشاوره خیلی کمکت میکنه ...

این زندگی خیلی وقته برای من تموم شده.   فقط خواستم تا حدی که می تونم به بقیه برسون که دیگران رو مسخره نکنید تا به این حال من دچار نشن فقط همین. امید های الکی خوشبختی شاد بودن. اینا همش چرت و پرتی بیشتر نیس. یه جوری شده که پدر مادر خواهر دوست رفیق مال دنیا هیج کدومش نمی تونم منو مثل روز ای گذشته ام بکنه و به زندگی درست حسابی برگردونه. خدا نکنه یه ر وزی به این حرفای من برسید اون روز که انسان می فهمه زنده یا مردش هیچ فرقی نداره😓

این زندگی خیلی وقته برای من تموم شده.   فقط خواستم تا حدی که می تونم به بقیه برسون که دیگران رو ...

انسان از تمام مخلوقات خدا قوی تر و با اراده تره کافیه فقط خودش بخواد تو متاسفانه خودت نمیخوای و عادت کردی ب اینجور رفتار و زندگی کردنت کافیه ب خودت بیای و نشون بدی ک چقدر قوی و با اراده ای سنی نداری تازه اول جوونیه میتونی بهترین باشی و مشت محکی باشی برای تو دهنی ب اون کسایی ک اذیتت کردن خودتو نباز 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
دیگه منم این شدم دست خودم نیس اینجوری شده. 

دست تو نیس پس دست کیه؟؟ یه روزی ب این حرفای من میرسی ک دیر میشه ها اونوقت میگی عععع چرا جوونیمو تباه کردم چرا ب حرف اونایی ک گفتن زندگیتو بساز محکم باش درست کن همه چیزو نکردم بخدا ناامیدی گناه بزرگیه ب بودن خدا ایمان داشته باش تو یه قدم برداری خدا برات ده قدم بر میداره کافیه ببینه بهش امید داری نذار شیطون بهت غلبه کنه با این افکارت تورو خورد میکنه از خدا ممد بخواه با یه بسم الله شروع کن